Γιάννης Στάνκογλου: «Μπορεί να δώσω δεύτερη ευκαιρία, αλλά μετά δεν θα έχει καμία»

Η συνέντευξη του ηθοποιού με αφορμή την συμμετοχή του στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5»

Γιάννης Στάνκογλου: «Μπορεί να δώσω δεύτερη ευκαιρία, αλλά μετά δεν θα έχει καμία»
2'

Στην εκπομπή «Έχω κάτι να σου πω» που μεταδόθηκε από το «Πρώτο Πρόγραμμα», μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, κάνοντας ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5», μίλησε για τη σημασία της προδοσίας και πώς αυτό το θέμα επηρεάζει τον χαρακτήρα που υποδύεται.

«Διαβάζοντας το σενάριο, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μια κωμωδία που είναι γραμμένη για να σε κάνει να γελάς. Από εκεί και πέρα, είναι σημαντικό το πώς ο ηθοποιός θα το υποστηρίξει, ώστε να γίνει ένα γρανάζι σε αυτό το σενάριο, που έχει ανατροπές και ωραίο ρυθμό» σημείωσε αρχικά.

«Η κωμωδία θέλει να εκτεθείς περισσότερο από ό,τι το δράμα. Είναι και το θέμα της τεχνικής, σε θέλει aslert ανά πάσα στιγμή, εδώ μιλάμε για ένα εξαιρετικό καστ».

«Όσο πιο διαφορετικά κινείσαι στον χώρο τόσα περισσότερα ανακαλύπτεις. Κατά αυτόν τον τρόπο κάνω και εγώ τη δουλειά μου. Γι΄αυτό και ήθελα φέτος να κάνω κωμωδία. Το χα πει από πέρυσι ότι αν του χρόνου δεν βρω κωμωδία στην τηλεόραση, δεν θα κάνω τηλεόραση. Και έγινε κάπως».

«Η προδοσία είναι μέρος της ζωής. Πολύ συχνά μπορεί να θέλουμε κάτι αλλά την ίδια στιγμή θέλουμε και κάτι άλλο, που είναι παρόμοιο με αυτό που θέλουμε, αλλά το θέλουμε κι εκείνο».

«Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ξαναχτίσεις την εμπιστοσύνη, αν προδοθείς από έναν φίλο, θέλει τον χρόνο του. Θέλει να είσαι όσο γίνεται πιο σταθερός σε αυτό που είσαι κι αν μπορείς να το συγχωρέσεις να το ξαναξεκινήσεις από μία άλλη αφετηρία. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μου είναι πολύ εύκολο να δώσω “Χ” στους ανθρώπους που αγαπάω, μπορεί να δώσω δεύτερη ευκαιρία, αλλά μετά τη δεύτερη δεν έχει καμία».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή