Survivor: Αυτοί είναι οι TikTokers που θα βρεθούν στο ριάλιτι επιβίωσης

Γνωρίστε τρεις από τους παίκτες του φετινού Survivor
3'

Ο νέος κύκλος του Survivor επιστρέφει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ με τους 18 νέους παίκτες να βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Το ριάλιτι επιβίωσης θα έχει πολλά νέα πρόσωπα τα οποία δεν έχουν ξανά συμμετέχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν γνωστά στους τηλεθεατές. Βέβαια ορισμένοι από τους παίκτες είναι ήδη γνωστοί στο κοινό καθώς ασχολούνται με τα social media και την δημιουργία περιεχομένου.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ξεχωρίζουν τρία ονόματα τα οποία έχουν αρκετούς ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λόγος γίνεται για την Εκατερίνα Λιντβίνοβα ή αλλιώς γνωστή και ως «Katy Supergirl», η οποία μετρά περισσότερους από 300.000 ακόλουθους. Ακολουθεί ο Ορφέας Γενκιανίδης που έχει πάνω από 92.000 followers και ο Απόστολος Μιχαήλ με 25.000 άτομα να ακολουθούν τον λογαριασμό του.

Ορφέας Γενκιανίδης

Ηλικία: 24 ετών

Πόλη: Αθήνα

Ιδιότητα: Γυμναστής / Content Creator.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα μαζί με την μητέρα του και τον μεγαλύτερο αδερφό του. Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έχει κάνει πρωταθλητισμό στην κολύμβηση. Είναι γυμναστής, παράλληλα όμως ασχολείται και με το TikTok. Του αρέσει πολύ το τρέξιμο και τα Extreme Sports όπως το Kite και το Snowboard. Έχει μάθει από τη μητέρα του πως δε γίνεται να κερδίζει μόνο αυτός!

I am a Survivor: Έρχεται στο Survivor για να το ζήσει και μέσα από τη συμμετοχή του να τον μάθει ο κόσμος, κάτι που θα τον βοηθήσει επαγγελματικά.

https://www.tiktok.com/@_genki/video/7407534055702498593

Εκατερίνα Λιντβίνοβα

Ηλικία: 26 ετών

Πόλη: Θεσσαλονίκη

Ιδιότητα: Tik Toker/ ηθοποιός

Κατάγεται από τη Μόσχα και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το χορό και με το ice skating. Ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 18 ετών για να σπουδάσει Θεατρική Τέχνη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, έχει πτυχίο Αισθητικής αλλά και μαύρη ζώνη στο καράτε. Ο έρωτας και η πρόταση γάμου που δέχτηκε την οδήγησαν στην απόφαση να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα. Λατρεύει τη γάτα της, τη Μίσκα.

I am a Survivor: Στο Survivor έρχεται για να μάθει πώς είναι να κοιμάται κανείς στη ζούγκλα και γιατί θέλει να… χάσει κιλά.

Απόστολος Μιχαήλ

Ηλικία: 30 ετών

Πόλη: Λεμεσός /Κύπρος

Ιδιότητα: Content Creator

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στην Λεμεσό της Κύπρου. Σπούδασε Επιστήμη του Αθλητισμού, ασχολήθηκε με το Crossfit, το Bodybuilding και είναι εξαιρετικός κολυμβητής. Στην πορεία ανακάλυψε το πάθος του για τη σάτιρα και την κωμωδία και τον κέρδισε το TikTok. Απολαμβάνει να δημιουργεί χιουμοριστικά videos, να σχολιάζει και να σατιρίζει οτιδήποτε τον εμπνέει και του φαίνεται αστείο. Οι φίλοι του τον παρότρυναν να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό και ο ίδιος θέλει να το εξελίξει και να φτάσει στην κορυφή.

I am a Survivor: Η συμμετοχή στο Survivor ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του και έρχεται γιατί θέλει να ξεχωρίσει και να δείξει στον κόσμο τις δυνατότητές του.

https://www.tiktok.com/@apostolosmic/video/7398466880635227424

Σχετικές ειδήσεις