Survivor: Έρχεται αποχώρηση από το πρώτο επεισόδιο - Δείτε το τρέιλερ της πρεμιέρας

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που θα φέρει τα πάνω κάτω από το πρώτο κιόλας επεισόδιο 

Survivor: Έρχεται αποχώρηση από το πρώτο επεισόδιο - Δείτε το τρέιλερ της πρεμιέρας
1'

Με το σύνθημα «επιστροφή στις ρίζες» το Survivor επανέρχεται και φέτος στις οθόνες μας, κάνοντας πρεμιέρα τη Δευτέρα (16/9), στις 21:00, στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

Στη πρεμιέρα θα δούμε 18 παίκτες οι οποίοι πρόκειται να χωριστούν σε δύο ομάδες τους πράσινους και τους κίτρινους. Μάλιστα, στο τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου του «Survivor» ακούγεται ο Παναγιώτης Τσακαλάκος να λέει: «Το "Survivor" πάντα ήταν ένα όνειρο για εμένα». Το πρώτο αγώνισμα σχετίζεται με τη θάλασσα όμως, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, ο φετινός κύκλος του «Survivor» θα είναι γεμάτος ανατροπές και χωρίς τους γνωστούς κανόνες.

«Με τρομάζει ότι δεν έχουμε σπίτι», δηλώνει, από την πλευρά της, η Εκατερίνα Λιντβίνοβα που φαίνεται να φορά την πράσινη μπαντάνα. Φυσικά, δεν αργούν να ξεσπάσουν και οι πρώτες κόντρες όταν οι δύο ομάδες καλούνται να φτιάξουν τις καλύβες τους από το μηδέν.

Στη συνέχεια του τρέιλερ για την πρεμιέρα του «Survivor», ο Γιώργος Λιανός καλωσορίζει τις δύο ομάδες, δηλαδή τους «Αετούς» και τις «Τιγρείς», και ανακοινώνει στους συμμετέχοντες πως με το… καλησπέρα του παιχνιδιού επιβίωσης, θα γίνει και η πρώτη αποχώρηση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
16:18ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στα σκαριά το Hyundai Ioniq 6 N