Η ώρα της πρωινής ζώνης – Πρεμιέρες και παρουσιαστές σε θέση μάχης

Τα πρωινάδικα ξεκινούν τη δική τους μάχη αύριο και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο

Η ώρα της πρωινής ζώνης – Πρεμιέρες και παρουσιαστές σε θέση μάχης
5'

Δύο μήνες απουσίας μέτρησαν οι τηλεαστέρες της πρωινής ζώνης, αλλά τώρα έχουν πάρει θέση και αύριο επιστρέφουν πιστοί στο ραντεβού τους με το κοινό.

Στον ΑΝΤ1, στις 05.45, ο Γιώργος Παπαδάκης, η πιο διαχρονική καλημέρα της ελληνικής τηλεόρασης, κάνει come back τη Δευτέρα για 34η συνεχόμενη χρονιά! Το «Καλημέρα Ελλάδα» έρχεται για να αναδείξει, αλλά και να αναλύσει όλα τα θέματα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής επικαιρότητας. Η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη εκπομπή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, για άλλη μια χρονιά θα καταγράφει τον παλμό της ειδησεογραφίας και ο Γιώργος Παπαδάκης, με την πολυετή εμπειρία και το δημοσιογραφικό του κύρος, με χιούμορ και αμεσότητα, θα μπαίνει στην καθημερινή μάχη της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης. Με ρεπορτάζ και ειδήσεις από όλες τις γωνιές της χώρας, θα φέρνει στο προσκήνιο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για να είναι ενημερωμένοι. Ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου θα βρίσκονται στο πλευρό του «πατέρα» της πρωινής ενημέρωσης και στην ενότητα για την οικονομία η Ηρώ Ράντου.

Στις 09.50 της 16ης Σεπτεμβρίου, η καθημερινή πρωινή συνήθεια ξαναχτυπά, με τον Γιώργο Λιάγκα στο τιμόνι της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας. «Το Πρωινό» θα συνεχίσει να προβάλλει θέματα κοινωνικά, αστυνομικά, πολιτικά, lifestyle, όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και μας απασχολούν, αλλά και όλα όσα κάποιοι δεν τολμούν να θίξουν. Στη δοκιμασμένη παρέα των Τάσου Τεργιάκη, Φωτεινής Πετρογιάννη, Άριας Καλύβα και Ελένης Βουλγαράκη, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστίθεται και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία θα συμπληρώσει την πολύ δυνατή ομάδα του «Πρωινού». Ο Βαγγέλης Περρής θα σχολιάζει με το χαρακτηριστικό καυστικό του ύφος όλα τα θέματα, δίνοντας επιπλέον πληροφορίες.

Το STAR ρίχνει και φέτος στην αρένα το «Breakfast@STAR» στις 08.45 της ίδιας ημέρας. H Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου επιστρέφουν για 3η σεζόν για να μας χαρίσουν την καλύτερη πρωινή παρέα, σερβίροντας το πιο πλούσιο και χορταστικό πρωινό για κάθε γούστο! Με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, lifestyle, νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο, τις τελευταίες τηλεοπτικές ειδήσεις και φυσικά άφθονη θετική ενέργεια και αισιόδοξη διάθεση, το «Breakfast@Star» θέλει να γίνει καθημερινή επιλογή! Μαζί τους, η Μαίρη Αργυριάδου, η Λιλή Πυράκη και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος. Φέτος, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, ο οποίος καθημερινά θα «σερβίρει» τα πιο ζεστά και καυτά νέα της τηλεοπτικής πραγματικότητας! Στο τιμόνι των αστρολογικών προβλέψεων η «πλανητάρχισσα» Αση Μπήλιου θα αναλύει καθημερινά τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα.

Η επιτυχημένη εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» συνεχίζει για 10η χρονιά στο STAR, στις 11.45, τη Δευτέρα, να αναζητά τη διαχρονική αξία της αλήθειας, κόντρα σε κάθε σκοτάδι, κόντρα σε κάθε φόβο, κόντρα σε κάθε αδιέξοδο. Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει η Ζήνα Κουτσελίνη με το τηλεοπτικό κοινό, βασισμένη στην αυθεντικότητα της προσωπικότητάς της, στον απόλυτο επαγγελματισμό της, στη βαθιά ενσυναίσθηση με την οποία αντιμετωπίζει τις κάθε είδους δημοσιογραφικές προκλήσεις, έχει μεγαλώσει τον «σπόρο της αλήθειας». Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της έρευνας, παρουσιάζοντας πρωτογενές ρεπορτάζ, με αισιοδοξία, ευσυνειδησία, ευαισθησία, σεβασμό.

Διπλή πρεμιέρα σηματοδοτεί η 16η Σεπτεμβρίου στον ALPHA. Για 12η σεζόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στις 07.45 με το «Happy Day», μας καλημερίζει, με χαμόγελο, χρώμα και θετική διάθεση, δίνοντας το έναυσμα για μία χαρούμενη και λαμπερή ημέρα. Μαζί της, η γνώριμη παρέα, Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς, μας κρατά ευχάριστη συντροφιά τα πρωινά όλα αυτά τα χρόνια. Η παρέα μεγαλώνει με τους Δήμο Βερύκιο, Γιώργο Σατσίδη και Λευτέρη Μητσόπουλο.

Οταν το ρολόι δείξει 10.00, τότε η Κατερίνα Καινούργιου θα πει «καλημέρα» για τη νέα σεζόν, με τη «Super Κατερίνα». Η ξανθιά παρουσιάστρια θα έχει στην παρέα της τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Στέφανο Κωνσταντινίδη, Κατερίνα Παπακωστοπούλου και Γιάννη Πουλόπουλο, που θα παρουσιάζουν και θα αποκαλύπτουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, από την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, στο πιο infotainment πρωινό!

Η Φαίη Σκορδά στο MEGA

Στις 09.20 της 16ης Σεπτεμβρίου, η Φαίη Σκορδά θα πει «Buongiorno» στο κοινό του MEGA. Παίρνοντας τη σκυτάλη από το «Κοινωνία ώρα MEGA», η ξανθιά παρουσιάστρια θα κρατά συντροφιά για τρεισήμισι ώρες, μέχρι τις 12.40 δηλαδή, όπου θα μεταδίδεται το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων. Η Φαίη και η ομάδα της μας ανοίγουν το σπίτι τους και είναι έτοιμοι να γίνουν η νέα πρωινή μας παρέα. Στόχος τους είναι να κάνουν ενδιαφέροντα ακόμα και τα πιο συνηθισμένα θέματα, διασφαλίζοντας ότι είστε οι πιο ενημερωμένοι για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Αστρολογία, χρηστικά θέματα, διαγωνισμοί, μόδα, μουσική και κινηματογράφος θα συμπληρώνουν το περιεχόμενο της εκπομπής. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα βρίσκεται στο πλευρό της καλής του φίλης, ενώ το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Νάνσυ Νικολαΐδου, Ευάνα Ζουμπούρογλου συμπληρώνουν το team. Τη στήλη της μαγειρικής θα αναλάβει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, γεμίζοντας με υπέροχες μυρωδιές το στούντιο.

OPEN με Ελένη Τσολάκη

Στο OPEN, η απόλυτη πρωταγωνίστρια της ψυχαγωγίας είναι η Ελένη Τσολάκη. Στις 09.50, με τη μοναδική της ενέργεια και την πάντα αισιόδοξη ματιά της, θα μας πει καλημέρα κρατώντας την καλύτερη παρέα με ένα «Πρωινό Σου Σου» που θα τα έχει όλα! Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νάνσυ Παραδεισανού, Κωνσταντίνος Αρτσίτας θα είναι στο πλευρό της, με τον καθένα να ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή