Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Όταν επέστρεψε δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος», λέει για τον πατέρα της

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μιλά στην εκπομπή «Μαμά-δες» για τη σχέση της με την κόρη της, Μελίνα, τον χωρισμό και τη συνεπιμέλεια, το bullying που βίωσε μεγαλώνοντας στη Σουηδία και τη σχέση με τους γονείς της 

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Όταν επέστρεψε δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος», λέει για τον πατέρα της
1'

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» αναφέρθηκε στην μητρότητα, τη ζωή της στη Σουηδία και τις αλλαγές μετά τη γέννηση της κόρης της.

Σε ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξης η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αναφέρθηκε στους γονείς της και στο πώς η απουσία του πατέρα της την έφερε ακόμη πιο κοντά με την μητέρα της.

«Η μαμά μου ήταν ήρωας κανονικά. Τον πατέρα μου οι προϋποθέσεις τον ανάγκασαν να λείπει από τις ζωές μας, αναγκάστηκε βέβαια, δεν ήταν δική του επιλογή, να πάει φαντάρος 2,5 χρόνια, να μεταναστεύσει να πάει στη Γερμανία για να εργαστεί ένα διάστημα και να πάει μετά στα καράβια για 2,5 χρόνια», ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

«Μετά όμως όταν επέστρεψε δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος. Φαντάζομαι δεν είναι δέσει συναισθηματικά και ψυχολογικά με τις τρεις κόρες του όπως θα έπρεπε, δεν είχε αυτή τη δυνατότητα», πρόσθεσε για τον πατέρα της.

«Μετά έκανε άλλες δουλειές αλλά γενικά και στον ελεύθερο χρόνο του έδινε άλλες προτεραιότητες. Δεν ήμασταν πάντα η πρώτη του προτεραιότητα. Η μαμά μου ήταν η κολώνα του σπιτιού, ήταν πάντα εκεί», πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μιλώντας για τους γονείς της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή