Γιάννης Αντεοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Η κόρη τους έγινε ενός έτους

Τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους γιορτάζουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ρίντλσπιγκερ λίγες ημέρες μετά τον πολυσυζητημένο γάμο τους στην Πύλο

Γιάννης Αντεοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Η κόρη τους έγινε ενός έτους
1'

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύζυγός του Μαράια Ριλντλσπρίγκερ επέστρεψαν από τη Μεσηνία όπου βρίσκονταν για αρκετές ημέρες. Οι νεόνυμφοι βγήκαν για τα ψώνια του σπιτιού σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Χαλκηδόνα. Μαζί τους ήταν και το ένα από τα τρία παιδιά τους.

Το νεόνυμφο ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα, από όπου κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει κάποια στιγμή για να επιστρέψει στις ΗΠΑ, μετά το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο.

antetokounmpo.jpg

Μάλιστα σήμερα είναι και τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους. Στη νέα ανάρτηση της Μαράια για τα γενέθλια της κόρη της, η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο μοιράζεται τρυφερά στιγμιότυπα από τον πρώτο χρόνο ζωής της μικρής τους.

«Χαρούμενα πρώτα γενέθλια στη μικρή μας πριγκίπισσα. Το πιο γλυκό κοριτσάκι στο σπίτι μας γεμάτο τρέλα. Η μαμά, ο μπαμπάς και τα αδέρφια σου σε αγαπάμε κοριτσάκι μου», έγραψε η Μαράια Ρίντλσπιγκερ.

https://www.instagram.com/p/C_54fcIss8N/
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή