Σμαράγδα Καλημούκου για «Γείτονες»: «Έπαιρνα 300 ευρώ το επεισόδιο»

«Η πιο άβολη στιγμή στα γυρίσματα ήταν όταν υποτίθεται ότι μας έκλεβαν σε ένα πάρκο και έπρεπε να μείνω με το βρακί», ανέφερε η Σμαράγδα Καλημούκου 
2'

Στην εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι» του N1 Casino φιλοξενήθηκε η Σμαράγδα Καλημούκου. Η πρώην ηθοποιός και χορεύτρια, που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της Λίζας στην πρώτη σεζόν της σειράς «Λατρεμένοι μου Γείτονες» ρωτήθηκε για τις αναμνήσεις της από τα γυρίσματα της επιτυχημένης κωμωδίας και κάνει τα δικά της σχόλια για κάποιους από τους συμπρωταγωνιστές της.

«Ήμουν το 2006 στο So You Think You Can Dance ως παίκτρια και μετά τον τελικό με πήραν τηλέφωνο από το MEGA και μου το πρότειναν. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Στην αρχή ήταν λίγο άβολα με τον Δημήτρη Βλάχο, γιατί δεν είχα κάνει κάτι παρόμοιο. Με βοήθησαν όλοι όμως στη συνέχεια. Έχεις τρεις κάμερες μπροστά σου, έναν μπούμπερ πάνω από το κεφάλι σου. Μετά το συνηθίζεις», είπε αρχικά η Σμαράγδα Καλημούκου.

«Έχουμε μιλήσει δυο-τρεις φορές με τον Δημήτρη από τότε, κυρίως μέσω Instagram να πούμε τα λόγια μας. Ο Κώστας Κόκλας ήταν ο αγαπημένος μου, με την Άβα Γαλανοπούλου δεν είχαμε πολλές κοινές σκηνές, οπότε δεν έχω πολλές αναμνήσεις. Με την τηλεοπτική μου μητέρα, την Αριέττα Μουτούση, κάναμε φοβερές συζητήσεις. Ο τηλεοπτικός μου πατέρας (Γιώργος Κωνσταντής) όσο ξινός ήταν στον ρόλο του τόσο γλυκός ήταν στην πραγματικότητα», περιγράφει στη συνέχεια η τηλεοπτική Λίζα.

«Τώρα είμαι brand ambassador σε μία εταιρεία με ρούχα plus size. Κάπου στο TikTok διάβασα ότι είμαι ξινή και κάνω bullying στους υπαλλήλους του μαγαζιού. Δεν συνέχισα την υποκριτική, γιατί ήθελα να δώσω εξετάσεις για να μπω στη Λυρική Σκηνή, για να τελειώσω με τον χορό. Διάλεξα αυτό, δεν τα προλάβαινα και τα δύο. Είχα στόχο τον χορό, εκεί ήταν το μυαλό μου», απαντά η Σμαράγδα Καλημούκου σε σχετική ερώτηση.

«Η πιο άβολη στιγμή στα γυρίσματα ήταν όταν υποτίθεται ότι μας έκλεβαν σε ένα πάρκο και έπρεπε να μείνω με το βρακί. Η αγαπημένη μου από τους Γείτονες ήταν η Αριέττα Μουτούση, εκεί έπαιρνα 300 ευρώ το επεισόδιο, θα ήθελα να παίξω στο Παρά Πέντε τον ρόλο της Αγγέλας, ενώ η λιγότερο αγαπημένη μου από τους Γείτονες ήταν η Άβα Γαλανοπούλου, δεν είχα πολύ επαφή», δηλώνει σε άλλα σημεία η Σμαράγδα Καλημούκου.