Δέσποινα Μοιραράκη: Η τραγική ιστορία θανάτου του πατέρα της - «Σαν σήμερα έμεινα ορφανή»

Συγκλονίζει η Δέσποινα Μοιραράκη για την τραγωδία του πατέρα της
2'

Η Δέσποινα Μοιραράκη σε ανάρτηση της στο Instagram περιγράφει το πώς έχασε τη ζωή του ο πατέρας της, όταν εκείνη ήταν μόλις έξι ετών.

«Σαν σήμερα 15 Σεπτέμβρη όταν ήμουν 6 ετών έμεινα ορφανή ! Έχασα τον μπαμπά μου Ήταν ξημερώματα όταν ήρθε Κυριακή πρωί στο εξοχικό μας Παραλία Μαρκοπούλου να μας πει ότι πάει στο Αλιβέρι με το νονό μου να τον βοηθήσει σε ένα πηγάδι (ήταν οικοδόμος και φρεατωρύχος το επάγγελμα του) και το βράδυ θα ερχόταν να μας πάρει για να πάμε στην Αθήνα γιατί θα ξεκινούσαν την επόμενη τα σχολεία.

Ξύπνησα, με πήρε ψηλά στην αγκαλιά του και μου είπε: δασκαλίτσα μου ( έτσι με αποκαλούσε ) ετοιμάσου … θα έρθω το βράδυ από το Αλιβέρι με το νονό να σας πάρω…

Πως να ήξερα τότε ότι ήταν η τελευταία αγκαλιά του πατέρα μου ; Πως να ήξερα ότι ήταν τα τελευταία φιλιά της ζωής μας…; Το βράδυ η αστυνομία ήρθε να μας ανακοινώσει το μοιραίο!

Όπως ήταν σκυμμένος κ δούλευε έπεσε ένα τούβλο στο κεφάλι του πίσω κ ο θάνατος ήταν ακαριαίος! Ακολούθησε μια τραγωδία …. Το μυαλό της μικρής δασκαλίτσας δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τα γεγονότα…

Έχοντας αγκαλιά τη μικρή αδελφούλα μου Σοφία 4 ετών τότε προσπαθούσα σε μια γωνία της μικρής κάμαρας να καταλάβω. Τι ;;;; Τι απ'ολα ;;;;

Η μαμά μας αναίσθητη με γιατρό κ ένα τσούρμο από μαυροφορεμένες γυναίκες να θρηνούν…

Η τραγωδία έγινε ακόμα μια ακόμη μεγαλύτερη τραγωδία όταν ήρθε και η σωρός… Η απώλεια του πατέρα μου με στιγμάτισε για πάντα στη ζωή μου Με έκανε τόσο… ευάλωτη ψυχικά.

Αλλά συγχρόνως με ανάγκασε να βγω μπροστά … πραστατεύοντας από τότε τη χήρα μάνα μου κ την ορφανή αδελφή μου. Έγινα το «αντράκι του σπιτιού »

Κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία

της μικρής δασκαλιίσας !
της Δεσποινούλας !!
Της Δέσποινας!!!
Της Μοιραράκη!

Η συνέχεια….. η ζωή μου μέχρι σήμερα Έχοντας την ευλογία του Θεού και της Παναγίας», αναφέρει στην ανάρτησή της η Δέσποινα Μοιραράκη.