Happy Day: Πρεμιέρα για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή – Όσα είπε στην έναρξη της εκπομπής

Το Happy Day επέστρεψε στον ALPHA για 11η σεζόν….

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή 
1'

«Μια γλυκιά καλημέρα που μας έλειψε, που περιμέναμε τόσες μέρες να έρθουμε στο πόστο μας, να κάνουμε παρέα, να πιούμε τον καφέ μας. Είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας αυτή η καλημέρα, δεν μπορούμε να την αποχωριστούμε. Πώς γίνεται πάντα μετά από 11 χρόνια να υπάρχει ένα άγχος, ένα καρδιοχτύπι; Ίσως γιατί μας ενδιαφέρει να είμαστε η πρωινή σας παρέα; Γιατί μας ενδιαφέρει το χρυσό της καρδιάς σας;», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρεμιέρα του «Happy Day» στον ALPHA, το πρωί της Δευτέρας, στις 07.45.

Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς με τη δική τους ξεχωριστή ματιά θα παρουσιάζουν και σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως.

Ο Δήμος Βερύκιος σταθερά θα αναλύει την επικαιρότητα και θα δίνει τον παλμό της ημέρας για τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις της επικαιρότητας.
Μαζί τους, ο Γιώργος Σατσίδης θα μας μεταφέρει όλα τα hot lifestyle news από το Hollywood κι ο Λευτέρης Μητσόπουλος θα ανακαλύπτει και θα μας παρουσιάζει τα viral κι αστεία video του διαδικτύου. Η Όλγα Λαφαζάνη, η Χριστιάνα Κοχλατζή και η Βιβή Μπουγιούρα θα μας φέρνουν πιο κοντά σε πολυσυζητημένα πρόσωπα της επικαιρότητας, μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή