Όλα τα πρωινάδικα στον αέρα - Τι δήλωσαν Λιάγκας, Καινούργιου, Τσολάκη στην πρεμιέρα

Οι πρεμιέρες των ψυχαγωγικών εκπομπών είναι γεγονός…
Unsplash
2'

Η 16η Σεπτεμβρίου σημάνει την επίσημη έναρξη της σεζόν για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Μετά τις πρώτες επίσημες της Φαίης Σκορδά και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, σειρά είχαν τα υπόλοιπα πρωινάδικα.

«Μας λείψατε, το καλοκαίρι σας μελετούσαμε», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου, με την Ελένη Χατζίδου να τονίζει πόσο ωραία πέρασαν το καλοκαίρι. «Είμαστε πολύ ορεξάτοι, θέλουμε να φτιάξουμε τα πρωινά σας, να έχετε ένα χαμόγελο να και να σας συντροφεύει μέχρι το βράδυ», πρόσθεσε η Ελένη στο «Breakfast@STAR».

Λίγα λεπτά πριν τις 10.00, πρώτη επίσημη έκανε και ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό». «Όπως σας άφησα, έτσι και σας βρίσκω. Είμαστε σε πνεύμα ίδιο, δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά πράγματα στην εκπομπή. Όπως μας αφήσατε, έτσι μας ξαναβρίσκεται. Είμαστε μια εκπομπή που είμαστε μέσα στην επικαιρότητα, την πολιτική, την κοινωνική, την lifestyle, είμαστε μια καθαρόαιμη infotainment εκπομπή. Λίγο πειράξαμε τους συνεργάτες, με μεγάλη χαρά έχουμε υποδεχθεί και καινούργιους», είπε ο παρουσιαστής.

Στο μέτωπο του ALPHA, come back στις 10.00 έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. «Καλή σας ημέρα, αγαπημένοι μου τηλεθεατές, καλή σεζόν! Σαν να μην πέρασε μια μέρα νιώθω. Μαζί εδώ μοιραζόμαστε τα πάντα, τα όμορφα, τα δύσκολα και πάντα με αλήθεια και χωρίς υπερβολές», είπε αρχικά η οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα». «Είναι σπάνιο να βάζεις μία παρέα κάθε μέρα στο σπίτι σας. Φέτος αποφάσισα μαζί με την ομάδα μου να απαλλαγούμε από οποιαδήποτε τοξικότητα και νομίζω ότι θα περνάμε πολύ ωραία τα πρωινά μας. Έχω πολύ καλή διάθεση, πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι και ελπίζω το ίδιο και για εσάς», συμπλήρωσε με νόημα.

Στο OPEN, τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Ελένη Τσολάκη. «Πολύ πολύ καλημέρα σας! Καλή μας σεζόν, καλή μας αρχή! Την πιο γλυκιά μας, την πιο όμορφη και αισιόδοξη μας καλημέρα. Να έχουμε μια ωραία χρονιά με υγεία, ωραίες στιγμές, χαμόγελα, ωραίες ειδήσεις και φυσικά υπέροχη παρέα», δήλωσε η παρουσιάστρια του «Πρωινού ΣΟΥ ΣΟΥ». «Είμαι χαρούμενη για το φετινό Σου Σου, είμαι χαρούμενη που σήμερα θα ξεκινήσουμε και θα μπούμε με το δεξί όλοι μαζί. Δεν χάνω όμως χρόνο γιατί τα θέματα είναι πολλά, τα αποκλειστικά είναι πολλά και θέλω να προλάβουμε να τα δούμε όλα», πρόσθεσε.

Σχετικές ειδήσεις