Παγώνη σε Λιάγκα: «Φέτος έχετε διαφορετική εικόνα» - Η σπόντα για τη Μαρία Αντωνά

«Όλη η Ελλάδα είχε εστιάσει σε εσάς και αν περνούσατε καλά. Κύριε Λιάγκα είσαστε πολύ ευτυχισμένος», ανέφερε στον Γιώργο Λιάγκα η Ματίνα Παγώνη 
1'

Για τον Δημήτρη Κόκοτα μίλησε η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Όμως, δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει τις... σπόντες της για το διαφορετικό καλοκαίρι του Γιώργου Λιάγκα, αναφερόμενη στη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, και την αντίδραση του παρουσιαστή μετά το ταξίδι τους στο Λονδίνο.

«Πριν μπούμε στα πολύ δύσκολα, να σας ευχηθώ μία χρονιά με επιτυχίες. Άλλωστε, είμαι σίγουρη γι’ αυτό, το βλέπω από τις πρώτες ώρες. Είσαστε μία χαρά. Μία εικόνα δική σας είναι χίλιες λέξεις. Αυτό είδαμε από το πρωί. Είδαμε έναν άνθρωπο ευτυχισμένο, φορτσάτο, χαρούμενο. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια χαρά και θα κάνει μία ωραία εκπομπή. Όλη η Ελλάδα είχε εστιάσει σε εσάς και αν περνούσατε καλά. Κύριε Λιάγκα είσαστε πολύ ευτυχισμένος» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, με τον Γιώργο Λιάγκα να είναι κάπως αμήχανος.

Στο τέλος της κουβέντας τους, η Ματίνα Παγώνη επανήλθε στο θέμα, λέγοντας «φέτος έχετε μία άλλη εικόνα. Δεν σας δυσκολεύω, αυτή είναι η αλήθεια».