Λάκης Λαζόπουλος: «Πάγωσε» με το πρόσωπο που εισέβαλε στο πλατό - «Ο Χριστός και η Παναγία»

Η κυρία Ανθούλα από το Αλ Τσαντίρι «εισβάλλει» στο πλατό την ώρα της συνέντευξης του Λάκη Λαζόπουλου, και λίγο πριν την επιστροφή του στην τηλεόραση

Λάκης Λαζόπουλος: «Πάγωσε» με το πρόσωπο που εισέβαλε στο πλατό - «Ο Χριστός και η Παναγία»
1'

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε καλεσμένος ο Λάκης Λαζόπουλος προκειμένου να κάνει και ποδαρικό στην εκπομπή «Buongiorno». Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση, ωστόσο, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής έμελλε να μείνει άφωνος από ένα αγαπημένο του πρόσωπο που εισέβαλε στο πλατό.

Συγκεκριμένα, αφού έλεγε τους συντελεστές της παράστασης με την οποία θα κάνει μια μίνι περιοδεία, ο Λάκης Λαζόπουλος γύρισε προς τα αριστερά και έμεινε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. «Ανθούλα;» αναφώνησε για να ξεσπάσουν σε γέλια η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η πιο φανατική θαυμάστρια του καλλιτέχνη να σπεύσει να τον αγκαλιάσει με μια μεγάλη ανθοδέσμη στα χέρια.

«Ο Χριστός και η Παναγία! Ο Χριστός και η Παναγία» συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος κάνοντας τον σταυρό του. «Λέω, Θεέ μου μπήκε σε άλλη εκπομπή;».

«Ήρθε τώρα και στο τελευταίο Τσαντίρι που κάναμε στα Ολυμπιακά ακίνητα» συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος αγκαλιάζοντας θερμά την πιο μεγάλη του θαυμάστρια, την Ανθή που έχει μείνει αξέχαστη στην τηλεοπτική ιστορία με το χαρακτηριστικό της γέλιο στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή