Λάκης Λαζόπουλος: «Πάγωσε» με το πρόσωπο που εισέβαλε στο πλατό - «Ο Χριστός και η Παναγία»

Η κυρία Ανθούλα από το Αλ Τσαντίρι «εισβάλλει» στο πλατό την ώρα της συνέντευξης του Λάκη Λαζόπουλου, και λίγο πριν την επιστροφή του στην τηλεόραση
1'

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε καλεσμένος ο Λάκης Λαζόπουλος προκειμένου να κάνει και ποδαρικό στην εκπομπή «Buongiorno». Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση, ωστόσο, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής έμελλε να μείνει άφωνος από ένα αγαπημένο του πρόσωπο που εισέβαλε στο πλατό.

Συγκεκριμένα, αφού έλεγε τους συντελεστές της παράστασης με την οποία θα κάνει μια μίνι περιοδεία, ο Λάκης Λαζόπουλος γύρισε προς τα αριστερά και έμεινε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. «Ανθούλα;» αναφώνησε για να ξεσπάσουν σε γέλια η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η πιο φανατική θαυμάστρια του καλλιτέχνη να σπεύσει να τον αγκαλιάσει με μια μεγάλη ανθοδέσμη στα χέρια.

«Ο Χριστός και η Παναγία! Ο Χριστός και η Παναγία» συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος κάνοντας τον σταυρό του. «Λέω, Θεέ μου μπήκε σε άλλη εκπομπή;».

«Ήρθε τώρα και στο τελευταίο Τσαντίρι που κάναμε στα Ολυμπιακά ακίνητα» συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος αγκαλιάζοντας θερμά την πιο μεγάλη του θαυμάστρια, την Ανθή που έχει μείνει αξέχαστη στην τηλεοπτική ιστορία με το χαρακτηριστικό της γέλιο στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».