Μάρκος Σεφερλής: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους, θα περάσουμε καλά»

Η απάντηση του κωμικού στις ψυχαγωγικές εκπομπές

Μάρκος Σεφερλής: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους, θα περάσουμε καλά»
2'

Πρόσωπο των τελευταίων ημερών έχει γίνει ο Μάρκος Σεφερλής με αφορμή τη φετινή του καλοκαιρινή παράσταση που γιορτάζει τα 20 χρόνια παραστάσεων στο Δελφινάριο.

Μετά την πρεμιέρα του στο Δελφινάριο, άρχισαν να διαρρέουν στα social media διάφορα αποσπάσματα από το θεατρικό νούμερο του Μάρκου Σεφερλή και πολλοί ήταν αυτοί που τον στοχοποίησαν. Στον αντίποδα, υπήρξαν και αρκετοί υποστηρικτές του κωμικού, οι οποίοι εξέφρασαν την άποψη ότι κάνει σάτιρα.

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή

Όπως αποκάλυψε ο ίδιο ο κωμικός σε βίντεο που ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εξαιτίας αυτών που συνέβησαν, πολλές τηλεοπτικές εκπομπές τον «κυνήγησαν» για να του αποσπάσουν κάποια δήλωση. Όπως τόνισε ο ηθοποιός, οι εκπομπές που αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, είπαν διάφορα για εκείνον. Μάλιστα όπως ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής στο τέλος του μηνύματός του, προειδοποίησε τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών πως θα τους ξεμπροστιάσει με επιχειρήματα.

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/C_-c44usK8R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής: «Για να δείτε τι υποκρισία υπάρχει. Μέχρι χθες σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές με καλούσαν, έβαλαν λυτούς και δεμένους για να βγω στην πρώτη τους εκπομπή. Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για μένα. Λοιπόν, ακούστε τι έχει γίνει. Τόσα χρόνια δεν ασχολούμουν μαζί τους για να μην τους δώσω αξία, τώρα που κατάλαβα ότι και να ασχοληθώ μαζί τους δεν θα πάρουν καμία αξία, γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους, έναν-έναν ξεχωριστά, με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, θα περάσουμε ωραία, και εμείς και αυτοί».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή