Survivor: Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Η αρχή του φετινού Survivor είναι γεγονός 

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο
1'

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας (16/09) και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους παίκτες στο νέο τους σπίτι, τον Άγιο Δομίνικο.

Οι 18 παίκτες θα χωριστούν σε δύο ομάδες, την κίτρινη, όπου ανήκουν οι Τίγρεις και την πράσινη, όπου ανήκουν οι Αετοί.

«Survivors καλώς ήρθατε στο νησί», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και καλωσόρισε τους παίκτες, οι οποίοι έμοιαζαν πολύ ενθουσιασμένοι.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής πρόσθεσε: ««Θέλω να σας καλωσορίσω σε ένα διαφορετικό Survivor που όπως είπαμε, επιστρέφει στις ρίζες του. Survivor σημαίνει επιβιώνω. Πρέπει να οξύνετε το αίσθημα της επιβίωσης, που όλοι το έχετε μέσα σας αλλά με τον καιρό γίνεται πιο δυνατό».

«Εδώ ο χώρος που σας φιλοξενούμε, αυτή η πανέμορφη χώρα είναι τροπική, ζεστή, υγρή, το νιώθετε, αλλά είναι και απαιτητική. Επομένως, το ένστικτο της επιβίωσης πρέπει να γίνει πολύ δυνατό για να τα καταφέρετε και ομαδικά και ατομικά», σημείωσε.

Κλείνοντας ο Γιώργος Λιανός είπε: ««Σίγουρα οι πιο πολλοί έχετε παρακολουθήσει το Survivor μέχρι στιγμής. Θα υπάρχουν ατομικά παιχνίδια, αλλά φέτος ποντάρουμε πολύ και στα ομαδικά. Χρειάζεται συνεργασία, καθοδήγηση. Προσωπική μου συμβουλή είναι ότι θα πρέπει να πρωταγωνιστήσετε».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή