Survivor: Το καλωσόρισμα και η μεγάλη ανατροπή με αποχώρηση «Αετού» - Τι έγινε με την Εκατερίνα

Όλα όσα συνέβησαν στο Survivor

Survivor: Το καλωσόρισμα και η μεγάλη ανατροπή με αποχώρηση «Αετού» - Τι έγινε με την Εκατερίνα
2'

Το βράδυ της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ το νέο και διαφορετικό Survivor, το οποίο μάλιστα με το «καλημέρα» είχε μια αποχώρηση.

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο επεισόδιο, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε τους νέους κανόνες στις δύο ομάδες που δεν θα φορούν κόκκινες και μπλε μπαντάνες, αλλά κίτρινες (Τιγρεις) και πράσινες (Αετοί).

«Θέλω να σας καλωσορίσω σε ένα διαφορετικό Survivor, το οποίο επιστρέφει στις ρίζες του. Τι σημαίνει αυτό. Survivor, Surviving means… επιβιώνω. Το ένστικτο της επιβίωσης θα πρέπει να το οξύνετε σιγά σιγά. Το έχετε μέσα σας. Αυτή εδώ η υπέροχη χώρα είναι τροπική, ζεστή, υγρή, αλλά είναι και απαιτητική. Το ένστικτο της επιβίωσης θα πρέπει να γίνει πολύ δυνατό για να τα καταφέρετε. Και ομαδικά και ατομικά. Υπάρχει το ομαδικό παιχνίδι, αλλά και το ατομικό παιχνίδι.

Μπαίνουμε στην “παράγραφο” των παιχνιδιών. Θα υπάρχουν ατομικά παιχνίδια αλλά φέτος ποντάρουμε πάρα πολύ και στα ομαδικά παιχνίδια. Θα χρειαστεί συνεργασία, θα χρειαστεί καθοδήγηση, κάποιοι αναγκαστικά θα πρέπει να βγουν πιο μπροστά. Μπορεί να τους ανατεθεί ένας τέτοιος ρόλος. Προσωπική μου συμβουλή είναι ότι θα πρέπει να πρωταγωνιστήσετε. Είστε στο πιο γνωστό τηλεοπτικό πρόγραμμα επιβίωσης του κόσμου. Θα πρέπει να βάλετε τη σφραγίδα σας».

Η αποχώρηση

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, δύο παίκτριες διαγωνίστηκαν σε ένα κρίσιμο παιχνίδι ισορροπίας, με την Εκατερίνα να χάνει και να μην κερδίζει την παραμονή της.

«Νιώθω χαρούμενη, ήταν πολύ ενδιαφέρον και ελπίζω η ομάδα μου να προχωρήσει και να αποχωρήσει» τόνισε, μετά την κρίση του αποτελέσματος, η Εκατερίνα που όπως η ίδια δήλωσε ήρθε στο Survivor για να αδυνατίσει.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ήρθε η ανατροπή με τη Tiktoker να λαμβάνει ένα γράμμα που την ενημέρωνε πως θα παραμείνει για λίγο ακόμα στο Survivor.

«Για το επόμενο χρονικό διάστημα, εδώ στο απομακρυσμένο νησί θα πρέπει να μείνεις μόνη σου. Σε αυτό το κιβώτιο θα βρεις προμήθειες και αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν τις επόμενες μέρες» διάβασε η Εκατερίνα στο γράμμα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή