Ντίνος Καρύδης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό - Η σπαρακτική ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη

Ανείπωτος θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη
Eurokinissi
1'

Το μεσημέρι της Τρίτης θα τελεστεί η κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού, Ντίνου Καρύδη, που «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 85 χρονών.

Ειδικότερα, οικογένεια, φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον Ντίνο Καρύδη στις 13:30, στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του ηθοποιού

Η τελευταία εμφάνιση του Ντίνου Καρύδη σε τηλεοπτική σειρά έγινε το 2019 μέσα από την εμφάνισή του στο Remake της σειράς, «Λόγω Τιμής».

«Έχω μεγάλη χαρά που θα συμμετέχω στο λόγω τιμής γιατί έγινε μετά από μια λύπη που ήρθε. Αρρώστησα τον Ιούνιο, ήμουν με τη Γωγώ Ατζολετάκη στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία μας και φαίνεται ότι τα χημικά που έπεσαν επιτάχυναν το έμφραγμα της καρδιάς. Ήμουν για ένα διάστημα με καροτσάκι.

Θέλω να νιώσω την ανάσα του κοινού, το χειροκρότημα του. Μου λείπει το σανίδι πάρα πολύ», είχε δηλώσει με δάκρυα στα μάτια ο Ντίνος Καρύδης σε συνέντευξή του.

Η πρώτη ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη μετά τον θάνατο του πατέρα της

Μια συγκινητική φωτογραφία δημοσίευσε η Σμάραγδα Καρύδη έπειτα από τον θάνατο του πατέρα της, Ντίνου Καρύδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, «βυθίζοντας» στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από τα παιδικά χρόνια της διάσημης ηθοποίου, την οποία κρατά στην αγκαλιά του ο πολυαγαπημένος της πατέρας και την φιλά.

Σχετικές ειδήσεις