Άκης Σακελλαρίου: Δεν με είδε καν ο οδηγός λεωφορείου - Τα πρώτα λόγια του μετά το τροχαίο ατύχημα

Ο Άκης Σακελλαρίου είχε τροχαίο ατύχημα στο ύψος του Μετς, όταν ενώ οδηγούσε τη μηχανή του παρασύρθηκε από οδηγό λεωφορείου, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του

Άκης Σακελλαρίου
1'

«Δεν με είδε καν ο οδηγός του λεωφορείου», όπως ανέφερε ο Άκης Σακελλαρίου, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Ο Άκης Σακελλαρίου είχε τροχαίο ατύχημα στο ύψος του Μετς, όταν ενώ οδηγούσε τη μηχανή του παρασύρθηκε από οδηγό λεωφορείου, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Λόγω του τροχαίου που είχε ο Άκης Σακελλαρίου χρειάστηκε να αναβληθεί η χθεσινή θεατρική παράσταση. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media και την ανακοίνωση του θεάτρου.

«Έκτακτη ανακοίνωση – Λόγω τροχαίου ατυχήματος που είχε ως συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό του αγαπητού σε όλους μας και ιδιαίτερα αξιόλογου ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η αποψινή θεατρική παράσταση “Ικέτιδες” του Αισχύλου, Αναβάλλεται.

Όπως μας ενημέρωσαν οι συντελεστές της παράστασης, θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε να προσδιοριστεί νέα ημερομηνία. Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε ολόψυχα στον ταλαντούχο ηθοποιό ταχεία ανάρρωση» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή