Τηλεθέαση: Φαίη Σκορδά ή Γιώργος Λιάγκας κέρδισε την πρώτη «μάχη» στην πρωινή ζώνη;

Οι πρωινές εκπομπές έκαναν, χθες, πρεμιέρα και οι μετρήσεις της Nielsen δείχνουν τους νικητές
2'

Η 16η Σεπτεμβρίου σήμανε την έναρξη της πρωινής ζώνης για τη σεζόν, με τις ψυχαγωγικές εκπομπές να βγαίνουν στον αέρα και να διεκδικούν το δικό τους
μερίδιο στην τηλεθέαση.

Στην πρώτη «μάχη» για τη φετινή χρονιά, ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε τη δυναμική
του σημειώνοντας στο σύνολο 17,8% και 16,6% στο δυναμικό κοινό. Με
ρεπορτάζ, καλοκουρδισμένη ομάδα και τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου
Αργυρού να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο παρουσιαστής μπήκε με το δεξί.

Στο MEGA, η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα με το «Buongiorno». Πιο λαμπερή από ποτέ, η παρουσιάστρια σίγουρα θέλει καιρό να βρει τα νέα της πατήματα και να αποκτήσει χημεία με το team της. Ατού, φυσικά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που αποδεικνύει ξανά ότι δικαίως είναι περιζήτητος στα κανάλια.

Για την πρώτη εκπομπή, πάντως, τα νούμερα είναι πολύ καλά, με το μαγκαζίνο να σημειώνει 18,9% στο δυναμικό κοινό και 15,5% στο σύνολο.

Η Κατερίνα Καινούργιου, με την εκπομπή «Super Κατερίνα», βάδισε σε μονοπάτια που γνωρίζει, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στη θεματολογία. Η παρουσιάστρια, που αποτελεί από μόνη της ένα δυνατό brand name για τη μικρή οθόνη, έκανε 14,3% στο σύνολο και 14,7% στο δυναμικό κοινό.

Το «Breakfast@STAR» περιορίστηκε στο 5,8% στο σύνολο και στο 5,9% στους τηλεθεατές 18-54. Όσον αφορά στο «Πρωινό ΣΟΥ ΣΟΥ» στο OPEN;

Η Ελένη Τσολάκη κατέγραψε 5% στο σύνολο και 4,2% στο δυναμικό κοινό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην πολύ πρωινή ζώνη, με το «Happy Day» στον ALPHA σημείωσε 15,6% στο σύνολο και 15,7% στο δυναμικό κοινό. Η παρουσιάστρια ξέρει τον δρόμο προς την κορυφή, λόγος άλλωστε για τον οποίο κράτησε την ίδια ακριβώς συνταγή.

Σχετικές ειδήσεις