Μαρίνα Σταυράκη: «Ο γιος μου έμαθε από τρίτους ότι ο πατέρας του θα ξαναγίνει μπαμπάς»

Η δήλωση της Μαρίνας Σταυράκη για τον Γιώργο Πατούλη

Μαρίνα Σταυράκη: «Ο γιος μου έμαθε από τρίτους ότι ο πατέρας του θα ξαναγίνει μπαμπάς»
1'

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την εγκυμοσύνη της νέας συντρόφου του Γιώργου Πατούλη.

«Είναι μία αναπάντεχη, ανατρεπτική διαδικασία. Εγώ έχω ευχηθεί καλά γεννητούρια και καλή δύναμη. Ήταν επιλογή του, αν και ήταν λίγο αιφνίδιο για όλους, κυρίως για τον Αλέξανδρο, γιατί εγώ έχω χωρίσει εδώ και τρία χρόνια και έχω προχωρήσει τη ζωή μου», δηλώνει η Μαρίνα Σταυράκη.

«Σίγουρα η ζωή προχωράει, ο Αλέξανδρος πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του σε επίπεδο σπουδών αλλά και την διασφάλιση στη ζωή του. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, τον στήριξα, γιατί ήταν κάτι ανατρεπτικό. Οποιαδήποτε αλλαγή ενός νέου παιδιού μέσα στην οικογένεια θέλει πάντα προετοιμασία. Το λένε όλοι οι ψυχολόγοι. Πόσο μάλλον όταν είναι από άλλη οικογένεια», επεσήμανε στη συνέχεια στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Ο Αλέξανδρος έμαθε από τρίτο πρόσωπο ότι ο πατέρας του θα ξαναγίνει πατέρας και εκείνος του το επιβεβαίωσε. Εγώ δεν έχω επαφές με τον πρώην σύζυγό μου. Ξέρω ότι η νυν σύντροφός του ήταν γραμματέας του στην περιφέρεια και ότι είχε ένα νυχάδικο», υπογράμμισε για ακόμη μία φορά η Μαρίνα Σταυράκη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή