Μεσημεριανή ζώνη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Ζέτα Μακρυπούλια και Δανάη Μπάρκα στις επάλξεις

Πότε κάνουν πρεμιέρα οι εκπομπές της μεσημεριανής ζώνης, που αναμένεται να απασχολήσουν…

Μεσημεριανή ζώνη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Ζέτα Μακρυπούλια και Δανάη Μπάρκα στις επάλξεις
3'

Ο Μάρκος Σεφερλής με το παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και το «My style rocks» στον ΣΚΑΪ μπορεί να έκαναν πρεμιέρα, όμως ο ανταγωνισμός φουντώνει από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου. Οι πρωταγωνίστριες της μεσημεριανής ζώνης προσγειώνονται στην αρένα και θα απασχολήσουν λόγω τηλεθέασης… και όχι μόνο!

Στο STAR, το μεσημέρι της Δευτέρας, στις 15.50, το ανανεωμένο «Shopping Star» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έρχεται να προσφέρει καθημερινά την εμπειρία της μόδας για 9η σεζόν στην πιο δημιουργική εκδοχή! Τα πιο διασκεδαστικά fun fashion απογεύματα γεμάτα στυλ, οι πιο αγαπημένες και αυθόρμητες παίκτριες, τα πιο ξεχωριστά, νέα εβδομαδιαία θέματα μόδας, τα πιο θεαματικά catwalks που θα μείνουν στην ιστορία, οι μεγαλύτερες εκπλήξεις είναι αποκλειστικά στο «Shopping Star»! To απολαυστικό παιχνίδι μόδας παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες, που έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Καθημερινά θα δίνει τις στιλιστικές της συμβουλές και θα μοιράζεται με τις υποψήφιες.

Η Ηλιάνα υποδέχεται κάθε βδομάδα πέντε κορίτσια, που αγαπούν τη μόδα, λατρεύουν τα ψώνια, πιστεύουν στο γούστο τους και έρχονται με αγάπη και ασφάλεια στο δικό τους παιχνίδι για να λάμψουν και ταυτόχρονα να διεκδικήσουν την ευκαιρία να στεφθούν «Shopping Star» της εβδομάδας, κερδίζοντας 1.000 ευρώ!

Hliana-Papagewrgioy-(2).jpg

Την ίδια ημέρα και καθημερινά στις 15.00, η απολαυστική Ζέτα Μακρυπούλια έρχεται με το «Rouk Zouk» για να δώσει στα μεσημέρια το χιούμορ και τη θετική διάθεση που τους αξίζει. Στην αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων, για ακόμα μία χρονιά, πνέει αέρας ανανέωσης με νέα συναρπαστικά παιχνίδια που ξεκινούν πάντα από… «Rouk Zouk». Η λίστα των δοκιμασιών για τις μοναδικές παρέες που θα καταφθάσουν στο πλατό, μεγαλώνει: Στα παιχνίδια προστίθενται η ΗΧΟΜΙΜΑ και η GALERIE MATSI MATSI.

Όταν οι μισοί παίκτες καλούνται να περιγράψουν τις λέξεις κρατώντας ντουντούκες και οι άλλοι μισοί παράγοντας τον ήχο της λέξης, τότε παίζουμε ΗΧΟΜΙΜΑ, ενώ όταν το πλατό του «ROUK ZOUK» γεμίζει καβαλέτα με την Ζέτα σε ρόλο γκαλερίστα, τότε μεταφερόμαστε στην GALERIE MATSI MATSI. Τα παιχνίδια CRAZY MIC και ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΧΕΡΙΑ παίρνουν μόνιμη θέση στο roaster των δοκιμασιών και ξεσηκώνουν το πλατό με τις αλλοιωμένες τους φωνές και τις τεράστιες παλάμες τους.

Η Δανάη Μπάρκα έρχεται ανανεωμένη και προσκαλεί «σε ένα ταξίδι χωρίς προορισμό» στη θετική πλευρά της τηλεόρασης. Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου το καθημερινό ραντεβού του «Πάμε Δανάη!» με τους τηλεθεατές μεταφέρεται για τις 13.40 το μεσημέρι. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάς προτρέπει να «πάμε πιο πέρα» την καθημερινή μας συνήθεια και υπόσχεται να κρατήσει στις αποσκευές της τη ζωντάνια, την ενέργεια και το ξεχωριστό της μπρίο. Παλιοί γνώριμοι της ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA, αλλά και νέοι συνεργάτες θα βρεθούν δίπλα στη Δανάη Μπάρκα, που ετοιμάζεται να μας καλωσορίσει για Πέμπτη σεζόν στο MEGA.

Danah-Mparka.jpg

Ο πάντοτε ενημερωμένος Άρης Καβατζίκης και ο πάντα έτοιμος για όλα Γιώργος Κρικοριάν, υποδέχονται στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» τη νεοαφιχθείσα Μαρία Ένεζλη και καθημερινά θα κρατούν στους τηλεθεατές την πιο fun και όμορφη συντροφιά. Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος με το καυστικό του χιούμορ θα σχολιάζει τα lifestyle θέματα της εγχώριας showbiz. Ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος σε ένα μαγειρικό show-έκπληξη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή