Σταυράκη για Πατούλη: «Να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του απέναντι στο παιδί του»

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Μαρίνας Σταυράκη για τον Γιώργο Πατούλη
2'

Δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινό» παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της Μαρίνας Σταυράκη σχετικά με την αποκάλυψή της, ότι ο πρώην σύζυγό της, Γιώργος Πατούλης δεν παρέχει οικονομική στήριξη στον γιο τους εδώ και δύο χρόνια.

«Η κυρία Σταυράκη θα ήθελε ο πρώην συζυγός της να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, μόνο για να ολοκληρώσει τις σπουδές του το παιδί τους.», δήλωσε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Δεν έχει ανάγκη τα χρήματα του κυρίου Πατούλη. Είναι σε άριστη οικονομική κατάσταση, έχει μεγάλη κινητή περιουσία, εισοδήματα από ενοίκια, απλώς θεωρεί άδικο να μην βοηθά ο κύριος Πατούλης στην ποιοτική εξέλιξη του παιδιού τους.», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο δικηγόρος της Μαρίνας Σταυράκη.

«Ο Γιώργος Πατούλης δεν παρέχει οικονομική στήριξη στον γιο τους εδώ κι δύο χρόνια.», είπε καταλήγοντας ο Αλέξης Κούγιας.

Υπενθυμίζεται, ότι πρώην Περιφερειάρχης Αττικής περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην «Super Katerina» η Μαρίνα Σταυράκη είχε αποκαλύψει, ότι ο γιος τους, Αλέξανδρος, έμαθε από τρίτο πρόσωπο για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του πατέρα του.

«Είναι μία αναπάντεχη, ανατρεπτική διαδικασία. Εγώ έχω ευχηθεί καλά γεννητούρια και καλή δύναμη. Ήταν επιλογή του, αν και ήταν λίγο αιφνίδιο για όλους, κυρίως για τον Αλέξανδρο, γιατί εγώ έχω χωρίσει εδώ και τρία χρόνια και έχω προχωρήσει τη ζωή μου», δήλωσε η Μαρίνα Σταυράκη.

«Σίγουρα η ζωή προχωράει, ο Αλέξανδρος πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του σε επίπεδο σπουδών αλλά και την διασφάλιση στη ζωή του. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, τον στήριξα, γιατί ήταν κάτι ανατρεπτικό. Οποιαδήποτε αλλαγή ενός νέου παιδιού μέσα στην οικογένεια θέλει πάντα προετοιμασία. Το λένε όλοι οι ψυχολόγοι. Πόσο μάλλον όταν είναι από άλλη οικογένεια», επεσήμανε στη συνέχεια.

«Ο Αλέξανδρος έμαθε από τρίτο πρόσωπο ότι ο πατέρας του θα ξαναγίνει πατέρας και εκείνος του το επιβεβαίωσε. Εγώ δεν έχω επαφές με τον πρώην σύζυγό μου. Ξέρω ότι η νυν σύντροφός του ήταν γραμματέας του στην περιφέρεια και ότι είχε ένα νυχάδικο», κατέληξε η Μαρίνα Σταυράκη.

Σχετικές ειδήσεις