Νέα «πυρά» Λιάγκα κατά Σεφερλή: «Το ποιόν μας το κρίνει ο κόσμος, όχι εσύ με τις μπούρδες που λες»

Συνέχεια στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον ίδιο και τον Μάρκο Σεφερλή έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας με νέα «πυρά» που εξαπέλυσε

Νέα «πυρά» Λιάγκα κατά Σεφερλή: «Το ποιόν μας το κρίνει ο κόσμος, όχι εσύ με τις μπούρδες που λες»
2'

Την απάντηση του έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο νέο βίντεο που ανήρτησε ο Μάρκος Σεφερλής, απευθυνόμενος προσωπικά στον παρουσιαστή για την δημοσίευση των αρνητικών μηνυμάτων.

«Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: “Με τρομάζει να λέει ότι θα βγάλει μηνύματα στη φόρα, δεν είναι έντιμο”. Ενώ είναι έντιμο να έχεις άποψη για ένα θεατρικό νούμερο, το οποίο δεν έχεις δει καν. Γιωργάκη, λογικό είναι εσένα να σε τρομάζει γιατί δικά σου μηνύματα έχω αρκετά», είπε ο Μάρκος Σεφερλής στο βίντεο που δημοσίευσε.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Μάρκο Σεφερλή

«Ανέβασε αυτό το ακατάληπτο βίντεο με το υποτιμητικό «Γιωργάκη». Το ποιόν του κάθε ανθρώπου από το πώς φέρεσαι σε αυτούς που θεωρείς αντίπαλούς σου. Κάποια στιγμή με τον Μάρκο Σεφερλή βρεθήκαμε αντιμέτωποι στα τηλεοπτικά πλατό, εμείς ήμασταν στον ΑΝΤ1 κι εκείνος στο Mega. Θυμάμαι ότι ήταν το πρωινό με τα μεγαλύτερα νούμερα, ξεκίνησε με 60%. Βέβαια κατέληξε να χάσει τη χρονιά και ήταν η μεγαλύτερη ανατροπή στα τηλεοπτικά δεδομένα.

Τότε με πείραξε, ότι είχε βάλει ένα κάδρο που έκανε την αποφώνηση της εκπομπής. Εκεί είχε βάλει τις φωτογραφίες όλων των παρουσιαστών που έκαναν πρωινή εκπομπή στο Mega, πριν από αυτόν, μεταξύ των οποίων εγώ και η Φαίη. Τις πρώτες ημέρες που έσκιζε έκανε μία αναφορά στο πλαίσιο του χιούμορ ότι «όλοι γελάτε με την επιτυχία μας, εκτός από εσάς τους δύο (εμένα και τη Φαίη)». Με πείραξε πολύ τότε. Εγώ δεν έχω να αποδείξει τίποτα σε κανέναν, έχω κάνει από τις μεγαλύτερες καριέρες. Το ποιόν μας ο κόσμος το κρίνει, όχι εσύ Μάρκο που έχεις γίνει τιμητής με τις μπούρδες που λες από χθες. Με ενόχλησε τότε γιατί λέω «σε έναν αντίπαλό σου, φέρεσαι με αυτόν τον τρόπο;».

Πώς μπορείς να σκέφτεσαι όταν βγαίνεις και κοροϊδεύεις τον άνθρωπο που είσαι απέναντι; Τότε κατάλαβα ότι με αυτόν τον άνθρωπο δεν έχω τίποτα κοινό. Εγώ δεν θα βγω να κοροϊδέψω έναν αντίπαλό μου όταν χάνει. Κάνε πλάκα σε αυτόν που κερδίζει. Γιατί αν είσαι μάγκας, όταν έκανες αυτό και κορόιδευες εμένα και τη Φαίη που χάναμε, να έβγαινες και στο τέλος της σεζόν και να έλεγες «χα χα χα! Μάρκο έχασες», να κορόιδευες τον εαυτό σου. Εκεί είναι η μαγκιά. Πάμε να ακούσουμε γιατί με χωρίζει άβυσσος λογικής και πρακτικής από τον συγκεκριμένο άνθρωπο», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή