Γιώργος Λιάγκας: Αυτή είναι η δεύτερη εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την αποκάλυψη, το πρωί της Τετάρτης, μέσα από το«Πρωινό»…
1'

Η σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά για τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς το «Πρωινό» συνεχίζει και φέτος να κρατά στα χέρια του την πρώτη θέση. Όπως φαίνεται, όμως, η συνέχεια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα βρεθεί και με δεύτερη εκπομπή.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής έκανε την αποκάλυψη, το πρωί της Τετάρτης, στον αέρα
του μαγκαζίνο του στον ΑΝΤ1.

«Θα κάνω εκπομπή Κυριακή βράδυ, δύο ώρες. Θα είναι τηλεπαιχνίδι ζωντανό. Μου το πρότεινε ο σταθμός γιατί θέλει να στηρίξει τα Σαββατοκύριακα, είπα ναι και ελπίζω να τα πάω καλά. Είναι κάτι που θα το έβλεπα», είπε ο παρουσιαστής αιφνιδιάζοντας τους συνεργάτες του. Πρόκειται για το ζωντανό τηλεπαιχνίδι «The People’s Choice», για το οποίο ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι μια εκπομπή που θα την κάνει όλη η Ελλάδα μαζί. Θα κατεβάσουν οι τηλεθεατές μια εφαρμογή, θα θέτουν 13 ερωτήματα κάθε εβδομάδα και ο κόσμος θα ψηφίζει επί των ερωτημάτων αυτών. Τα ερωτήματα θα έχουν να κάνουν με την επικαιρότητα, με την καθημερινότητα και θα πρέπει οι ομάδες που θα παίζουν να βρουν τι απάντησε ο κόσμος».

Με αυτή την είδηση γίνεται αντιληπτό ότι τα στελέχη του ΑΝΤ1 ποντάρουν ιδιαίτερα στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, χρησιμοποιώντας δύο από τα δυνατά τους χαρτιά: τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα.

Σχετικές ειδήσεις