Στέφανος Τσιτσιπάς: Σπάνια εξομολόγηση από τη μητέρα του - «Στο σχολείο τον έδερναν αρκετά»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Γιούλια Σαλνίκοβα
2'

Συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» παραχώρησε η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Γιούλια Σλνίκοβα.

Η μητέρα του Έλληνα τενίστα αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του, ενώ αναφέρθηκε στην επαγγελματική ρήξη του Στέφανου Τσιτσιπά με τον πατέρα του.

«Στο σχολείο, λόγω του αθλητισμού παρέλειπε μαθήματα και οι φίλοι του που ήταν στην τάξη του φέρθηκαν πολύ άσχημα. Υπήρξαν δυο τρία παιδιά που κάποιες φορές τον έδειραν αρκετά. Δεν ήταν εύκολο για τον Στέφανο τότε αλλά το ξεπέρασε γιατί είχε το τένις και το μυαλό του ήταν εκεί για να πάει μπροστά», αποκάλυψε η Γιούλια Σαλνίκοβα για τα παιδιά χρόνια του Στέφανου τσιτσιπά και τόνισε στη συνέχεια: «Σαν μητέρα έχω κάνει το καλύτερο για τα παιδιά μου. Προσπαθώ να είμαι κοντά τους και συζητάμε».

Για τη σχέση που έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον πατέρα του, η Γιούλια Σαλνίκοβα αναφέρει: «Το καλοκαίρι ήταν δύσκολο για μένα. Ο Στέφανος τα έχει πάει πάρα πολύ καλά, είναι 26 χρονών αλλά δεν έχει τόσο μεγάλα αισθήματα για το τένις. Υπήρχαν πράγματα στη ζωή του που τον αποσυντόνιζαν αλλά τον έκαναν ευτυχισμένο. Είναι επαγγελματίας και παρότι αγαπάει πολύ τον πατέρα του, καταλαβαίνει ότι πρέπει να βρει άλλον προπονητή. Ο Στέφανος με τον Απόστολο δεν έχουν τόσο καλή σχέση από το 2020 που έχασε στο Αμερικάνικο Όπεν. Είχαν συγκρούσεις και γι’ αυτό ο Στέφανος αποφάσισε να αλλάξει προπονητή. Είμαστε όλοι μαζί και είμαστε δεμένη οικογένεια. Μιλάνε μεταξύ τους και είναι όλη μέρα μαζί. Τα ξεσπάσματα είναι το μειονέκτημά του, αυτή η συμπεριφορά δεν τον βοηθά καθόλου».

«Ο Στέφανος είναι χαρούμενος που είναι ξανά με την Πάουλα Μπαντόζα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν είναι χαρούμενος θα είμαι χαρούμενη κι εγώ. Υπήρξε μια δύσκολη περίοδος που είχαν χωρίσει, ήμουν στο πλευρό της Πάουλα, μιλήσαμε και έτσι τα ξαναβρήκαν», είπε χαρακτηριστικά η Γιούλια Σαλνίκοβα.

Σχετικές ειδήσεις