Στο Dancing with the Stars με «βραχιολάκι επιτήρησης» καταδικασμένη απατεώνας

Η γυναίκα που εξαπάτησε ξενοδοχεία, τράπεζες και ... φίλους της έκανε το ντεμπούτο της απογοητεύοντας όμως όσους την είδαν. 
3'

Η καταδικασμένη απατεώνας Anna Sorokin ανέβηκε στην πίστα του «Dancing With the Stars» με ένα ελαφρύ - και πολύ λαμπερό - βραχιολάκι επιτήρησης στον αστράγαλο.

Η αποκαλούμενη «ψεύτικη κληρονόμος», η οποία καταδικάστηκε για εξαπάτηση τραπεζών, ξενοδοχείων και φίλων το 2019, αφού δημιούργησε ψευδώς τη φήμη μιας πλούσιας Γερμανίδας κληρονόμου με το όνομα Anna Delvey, έκανε το ντεμπούτο της με το «βραχιολάκι επιτήρησης» στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της νέας σεζόν του "Dancing With the Stars" το βράδυ της Τρίτης.

«Στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου μεγάλο θέμα. Είναι αρκετά ελαφρύ και τους ζήτησα να το κάνουν σφιχτό ώστε να μην κρέμεται. Οπότε δεν είναι τόσο άσχημο», δήλωσε στο Associated Press μετά την πρεμιέρα.

«Είναι το πραγματικό αστέρι του σόου, ας είμαστε ειλικρινείς», δήλωσε ο Sosa για το βραχιολάκι της Sorokin.

«Νομίζω ότι είναι κάπως αστείο το πώς αρέσει στους ανθρώπους», συνέχισε συμπληρώνοντας πώς «δεν είναι και 20 κιλά. Είναι κυριολεκτικά λιγότερο από ένα κιλό και δεν είναι κάτι το σπουδαίο».

Η Sorokin πάντως παραδέχτηκε ότι το ντεμπούτο της δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί. «Αισθάνομαι ανακουφισμένη που τελείωσε», είπε. «Αισθάνομαι ότι ο χορός μου θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερος, αλλά είμαι χαρούμενη που το έκανα αυτό και ήταν μια υπέροχη εμπειρία για όλους». Η Sorokin δήλωσε ότι ελπίζει ότι οι τηλεθεατές θα είναι κάπως επιεικείς παρά το ποινικό της ιστορικό. «Ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα μου δώσουν, θα μου δώσουν μια ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω. Και εξέτισα την ποινή μου και ξεπλήρωσα την αποζημίωσή μου», δήλωσε.

Οι πρώτες κριτικές πάντως από τους θαυμαστές δεν ήταν θετικές, όπως τουλάχιστον εκφράσθηκαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ενώ η Anna Sorokin αποφυλακίστηκε τον Φεβρουάριο του 2021, οι μεταναστευτικές αρχές την συνέλαβαν λίγο μετά την αποφυλάκισή της, υποστηρίζοντας ότι παραβίασε τη βίζα της και πρέπει να επιστρέψει στη γενέτειρά της, τη Γερμανία. Ως εκ τούτου παρέμεινε υπό κράτηση από τις αρχές καταπολέμησης της παράνομης μετανάστευσης των ΗΠΑ (ICE) για περισσότερο από ένα χρόνο, προτού ένας δικαστής διατάξει τον κατ' οίκον περιορισμό τον Οκτώβριο του 2022. Οι όροι αποφυλάκισής της έπρεπε να τροποποιηθούν για να της επιτραπεί να ταξιδέψει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες για τα γυρίσματα.

Σχετικές ειδήσεις