Διονύσης Πρώιος: Όταν η Ματθίλδη Μαγγίρα μιλούσε για την ιδιαίτερη σχέση τους

Όσα είχε αναφέρει η Ματθίλδη Μαγγίρα για τον αδικοχαμένο Διονύση Πρώιο

Διονύσης Πρώιος: Όταν η Ματθίλδη Μαγγίρα μιλούσε για την ιδιαίτερη σχέση τους
1'

Ο θάνατος του πρώην παίκτη του Masterchef έχει συγκλονίσει.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα στο παρελθόν είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Διονύση και είχε σταθεί και στην τραγική απώλεια που είχε στιγματίσει τη ζωή του.

Πριν από τέσσερα χρόνια η Ματθίλδη Μαγγίρα μιλούσε για τη γνωριμία της με τον Διονύση Πρώιο η οποία ξεκίνησε μάλιστα λίγο παράδοξα.

«Αυτή την περίοδο κάνω το Κατά Ματθίλδην το οποίο σόου βρίσκεται όλο σε μια βαλίτσα. Μια πολύ ιδιαίτερη βαλίτσα, έργο τέχνης που μου έχει φτιάξει ένας καταπληκτικός ζωγράφος, ο Διονύσης Πρώιος» είχε αναφέρει η Ματθίλδη Μαγγίρα. » Ο Διονύσης του MasterChef, ναι, ένας αγαπημένος καλλιτέχνης! Προσωπικότητα τρελή! Την έχω χρόνια αυτή τη βαλίτσα».

Ενώ όταν είχε ερωτηθεί για το αν παρακολουθούσε τη πορεία του στον διαγωνισμό μαγειρικής η ίδια είχε πει: «ΌΛίγο ναι, όσο προλαβαίνω. Είναι ο Διονύσης που ξέρω! Ένας άνθρωπος… χαρά Θεού, είχε αυτό το τραγικό γεγονός στη ζωή του και πιστεύω αυτό δεν ξεπερνιέται ποτέ. Γονιός που χάνει το παιδί του δεν νομίζω πως το ξεπερνάει».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Μπράβο στον Διονύση που συνεχίζει δυνατά την ζωή γιατί είναι ένας άνθρωπος που πάντα ήταν ζωντανός και πριν το παιδί. Όταν λέω ζωντανός εννοώ άνθρωπος με ψυχή. Μερακλής. Έχει την αισθητική του και αυτή ακολουθεί πέρα από τους πίνακες τα πάντα. Μια Διονύσης αισθητική!»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή