Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Σοφίας Λόρεν από την Ελλάδα

Ο φωτογράφος είχε αναλάβει να ακολουθεί παντού την Σοφία Λόρεν κατά την παραμονή της στην Ελλάδα

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Σοφίας Λόρεν από την Ελλάδα
1'

Το studio Κλεισθένης προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προς τιμήν της Σοφίας Λόρεν και των 90ων γενεθλίων της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιταλίδα σταρ και μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς όλων των εποχών έγινε 90 χρονών την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου. Το studio Κλεισθένης ανήρτησε το αδημοσίευτο στιγμιότυπο που προέρχεται από το αρχείο του φωτογράφου, Κλεισθένη Δασκαλάκου που τραβήχτηκε το 1956.

Ο φωτογράφος τότε, είχε αναλάβει να την ακολουθεί παντού κατά την παραμονή της στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτω της ταινίας «Το παιδί και το δελφίνι».

Τη φωτογραφία συνοδεύει η λεζάντα που γράφει: «Το studio kleisthenis εύχεται στην απόλυτη Ιταλίδα σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου και βραβευμένη με Όσκαρ Σοφία Λόρεν χρόνια πολλά, έγινε χθες 90 χρόνων. Στην αδημοσίευτη φωτογραφία το 1956 με το φακό του Κλεισθένη ο οποίος τη συνόδευε παντού από την στιγμή που προσγειώθηκε στο αεροδρομίο του Ελληνικού στην Αθήνα (Ακρόπολη, Μοναστηράκι, Σύνταγμα, Πειραιάς) και στην Ύδρα όπου γυρίστηκε η ταινία "Το παιδί και το δελφίνι". Στο αρχείο μας υπάρχουν εκατοντάδες φωτογραφίες από την διαμονή της και τα γυρίσματα της ταινίας».

https://www.instagram.com/p/DALHg-9IAeL/
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή