Εκατομμυριούχος: Το αστείο σκηνικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρεμιέρα της νέας σεζόν

Το καλωσόρισμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη νέα σεζόν του «Εκατομμυριούχου»

Εκατομμυριούχος: Το αστείο σκηνικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρεμιέρα της νέας σεζόν
1'

Το σύνθημα «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρεμιέρα του νέου κύκλου επεισοδίων το βράδυ της Δευτέρας (23/9).

15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες και 2 μαξιλαράκια μπορούν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα των φιλόδοξων παικτών, που θα βρεθούν στο πλατό του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Έχοντας ήδη δώσει πάνω από 1.500.000 ευρώ το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήρθε και υπόσχεται και φέτος να μας χαρίσει συναρπαστικές στιγμές γνώσης και διασκέδασης.

«Χαίρεται! Τι κάνετε; Εδώ είμαστε! Τηλεοπτική σεζόν 2024-2025. Ξέρω το καλοκαιράκι το περάσαμε μαζί. Θέλω να σας ευχαριστώ γιατί από ότι φαίνεται είδατε πολύ Εκατομμυριούχο. Σας ευχαριστούμε για αυτό. Αλλά σας υπόσχομαι πως τα φετινά επεισόδια, που ξεκινάνε σε λίγο με το πρώτο, θα σας κρατήσουν σε μια καταπληκτική κατάσταση, διότι έχει γίνει εδώ πέρα χαμός. Όταν λέμε χαμό, εννοούμε χαμό! Κυρίες και κύριοι, καλωσήρθατε στον Εκατομμυριούχο», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη της εκπομπής.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε το σκηνικό με την πρώτη παίκτρια που καλωσόρισε, η οποία του έκανε μια πολύ δυνατή χειραψία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να εξομολογείται τον… πόνο του.

https://www.instagram.com/reel/DARGsFoh8p0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή