Συγκίνησε ο Βλαδίμηρος Σιήκκης στο Survivor: Έδιναν δυο βδομάδες ζωής στον αδερφό μου

«Συγγνώμη συγκινήθηκα. Θυμάμαι εικόνες», θυμήθηκε ο Βλαδίμηρος Σιήκκης στο Survivor
1'

Συγκλόνισε με την εξομολόγησή του για την περιπέτεια υγείας του αδερφού ο Βλαδίμηρος Σιήκκης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Ειδικότερα, ο Βλαδίμηρος Σιήκκης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βλέπεις τα δέντρα, τη φύση. Άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν και είναι σε ένα κρεβάτι. Κάποιοι είναι τυφλοί και ανάπηροι. Δεθήκαμε εκεί με τα παιδιά. Γινόμαστε οικογένεια κι αρχίσαμε και λέμε προσωπικά πράγματα. Με τον αδερφό μου που ήταν στο νοσοκομείο - εκεί που ήταν κόκαλο και πέρασαν 7-8 μήνες πριν τη μεταμόσχευση - του είπα: "Άγγελε τι θες να κάνεις τώρα;". Μου είπε να είναι εκεί στην Πάφο, να περπατά στη θάλασσα, να φυσάει ο αέρας και να βλέπει μόνο τα δέντρα. Του έδιναν δύο εβδομάδες ζωή. Ο αδερφός μου είπε στον γιατρό ότι δεν θα πεθάνει, ότι θα γίνει φωτογράφος και θα κάνει τη ζωή του».

«Ο άλλος στο πρόβλημά του θέλει να ζήσει και για αυτό σου είπα ότι νιώθω τυχερός που είμαι εδώ στη φύση. Πόσο οι λεπτομέρειες της ζωής είναι τόσο σημαντικές για έναν άνθρωπο, που απλά θέλει να ζήσει. Συγγνώμη συγκινήθηκα. Θυμάμαι εικόνες», θυμήθηκε ο Βλαδίμηρος Σιήκκης στο Survivor.

Σχετικές ειδήσεις