Ο Γιώργος Λιάγκας στη βραδινή ζώνη, το Voice και οι εκπομπές που περιμένουμε

Εκτός από τις σειρές, περιμένουμε αρκετές εκπομπές και προγράμματα στην prime time

Ο Γιώργος Λιάγκας στη βραδινή ζώνη, το Voice και οι εκπομπές που περιμένουμε
3'

Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά και, μέχρι τώρα, στη βραδινή ζώνη, το ενδιαφέρον τραβούν οι σειρές. Όμως, τα στελέχη δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους κουβέντα καθώς το επόμενο διάστημα θα δούμε αρκετά πρόσωπα στη βραδινή ζώνη και εκπομπές που θα συζητηθούν.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αυτή την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στις 21.00 κάνει πρεμιέρα στον ANT1 με τη νέα του εκπομπή, «The Roadshow». Ο παρουσιαστής, μετά από πολλά χρόνια, γεμίζει το σακίδιό του, μπαίνει στο van του και με ένα νέο όραμα, κάνει restart στα υπέροχα ταξίδια του σε όλη την Ελλάδα, έτοιμος για νέες απολαυστικές περιπέτειες. Ο Γρηγόρης μάς καλεί να εξερευνήσουμε μαζί του έναν κόσμο γεμάτο εκπλήξεις και χιουμοριστικές στιγμές και να γνωρίσουμε ξεχωριστές προσωπικότητες και ιστορίες. Συνταξιδιώτης στις νέες περιπέτειες του θα είναι ο Διονύσης Κυπριώτης. Στο πρώτο επεισόδιο επισκέπτεται την Κρήτη και ανακαλύπτει χωριά, βουνά και θάλασσες με μοναδική ομορφιά και ιστορία. Συναντά «φιλόσοφους» και καλλιτέχνες, γνωρίζει από κοντά τον πατέρα του Γιάννη Χαρούλη, επισκέπτεται ένα αυτοσχέδιο «πυρηνικό καταφύγιο», καπνίζει μια ιδιαίτερη πίπα της ειρήνης και βλέπει το πρόσωπό του αποτυπωμένο σε ένα τοστ!

Μία ακόμη ταξιδιωτική εκπομπή, που περιμένουμε, είναι εκείνη του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη. Με τίτλο «Reunion» έρχεται την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 22.30, με το δίδυμο να μάς ταξιδεύει στο εξωτερικό και να μάς θυμίζει τις υπέροχες στιγμές του παρελθόντος και το «World party» μέσα από το οποίο τους γνωρίσαμε και αγαπήσαμε.

Στο μέτωπο του ΑΝΤ1 ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η άφιξη του Γιώργου Λιάγκα στη βραδινή ζώνη. «Θα κάνω εκπομπή Κυριακή βράδυ, δύο ώρες. Θα είναι τηλεπαιχνίδι ζωντανό. Μου το πρότεινε ο σταθμός γιατί θέλει να στηρίξει τα Σαββατοκύριακα, είπα ναι και ελπίζω να τα πάω καλά. Είναι κάτι που θα το έβλεπα», είπε ο παρουσιαστής πριν λίγες ημέρες. Πρόκειται για το ζωντανό τηλεπαιχνίδι «The People’s Choice», για το οποίο ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι μια εκπομπή που θα την κάνει όλη η Ελλάδα μαζί. Θα κατεβάσουν οι τηλεθεατές μια εφαρμογή, θα θέτουν 13 ερωτήματα κάθε εβδομάδα και ο κόσμος θα ψηφίζει επί των ερωτημάτων αυτών. Τα ερωτήματα θα έχουν να κάνουν με την επικαιρότητα, με την καθημερινότητα και θα πρέπει οι ομάδες που θα παίζουν να βρουν τι απάντησε ο κόσμος».

Ο Γιώργος Λιάγκας θα βρεθεί απέναντι από το «Voice» του ΣΚΑΪ. Το μουσικό σόου, έπειτα από ένα διάλειμμα, επιστρέφει με ανανεωμένη κριτική επιτροπή που δεν θα περάσει απαρατήρητη. Ο Χρήστος Μάστορας και ο Γιώργος Μαζωνάκης συναντούν τις κλασικές αξίες Έλενα Παπαρίζου και Πάνο Μουζουράκη συνθέτοντας ένα team που αγαπιέται από τον κόσμο.

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου, σίγουρα, θα συζητηθεί. O δημιουργός έρχεται στο MEGA με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» για να ταράξει τα νερά με τη σάτιρά του. «Μπορεί να υπάρξει και σήμερα η σάτιρα του Αλ Τσαντίρι. Η σάτιρα πρέπει να προκαλεί αντιδράσεις. Πρέπει το κοινό να σκεφτεί, να είναι σε ένταση, να διαφωνεί με τον καλλιτέχνη», επεσήμανε ο καλλιτέχνης για την τηλεοπτική του επιστροφή στο Μεγάλο Κανάλι μετά από 21 χρόνια.

https://www.instagram.com/reel/DAV7nznIpPV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή