Survivor: Η κίτρινη ομάδα έκλαψε για την αποχώρηση της Γεσθημανής

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor έγινε γνωστή η ξαφνική αποχώρηση της Γεσθημανής.

Survivor: Η κίτρινη ομάδα έκλαψε για την αποχώρηση της Γεσθημανής
2'

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor έμαθαν για την αποχώρηση της Γεσθημανής. Η παίκτρια υποχρεώθηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να διευθετήσει την υπόθεση περί λιποταξίας από τον στρατό.

Η δυσάρεστη αυτή είδηση στενοχώρησε σοβαρά τους συμπαίκτες της, οι οποίοι ξέσπασαν σε κλάματα.

Ο Γιώργος Λιανός δήλωσε:«Νομίζω ότι είναι μία από τις πιο δυνατές προσωπικότητες που έχω γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό το παιχνίδι και σίγουρα θα μπορούσε να φτάσει πολύ ψηλά. Δυστυχώς η ζωή πολλές φορές μας αλλάζει στα σχέδια. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μεγάλη στεναχώρια τώρα εδώ στην Κίτρινη Ομάδα».

Δείτε το βίντεο


Και πρόσθεσε: «Μαρία δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να ανταπεξέλθετε. Η απουσία της Γεσθημανής δεν είναι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο. Κατάλαβα ότι είχε έναν διαφορετικό ρόλο ανάμεσά σας».

Δακρυσμένη η Μαρία σχολίασε: «Ναι, και όποτε ξυπνούσα, ξύπναγε κάθε 5 λεπτά για να δει ότι όλα είναι καλά και με σκέπαζε όλη την ώρα και μου έλεγε ότι είμαι πάρα πολύ καλή και με ανέβαζε όλη την ώρα. Όταν εγώ της έλεγα ότι δεν μου αρέσει αυτό που ζω εδώ πέρα, μου έλεγε ότι θα φτάσω τελικό και ότι είναι σίγουρη για εμένα. Με ανέβαζε πάρα πολύ. Δεν το πιστεύω, πραγματικά πίστευα ότι θα φτάσω ψηλά, αλλά ήμουν σίγουρη ότι θα είναι και εκείνη μαζί μου. Μπορεί να σας φαίνεται αστείο που κλαίω, ενώ την ξέρω 1 βδομάδα, αλλά εγώ το έχω ξαναπεί πιστεύω πάρα πολύ στη φιλία».

«Τα λόγια είναι περιττά, τώρα τι να πω; Τι να πω... Όποιος ξέρει, ξέρει», είπε από την πλευρά του ο Νίνο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή