«Εγώ και εσύ»: Η ιστορία πίσω από το θρυλικό ντουέτο της Μαρινέλλας με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Η ιστορία πίσω από το τραγούδι που ερμήνευε η Μαρινέλλα την στιγμή της κατάρρευσης στο Ηρώδειο

«Εγώ και εσύ»: Η ιστορία πίσω από το θρυλικό ντουέτο της Μαρινέλλας με τον Τόλη Βοσκόπουλο
2'

«Εγώ κι εσύ, πόσο η ζωή να μας μισεί; Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε; Εγώ κι εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε»… Ήταν οι τελευταίοι στίχοι που κατάφερε να ψελλίσει η Μαρινέλλα, λίγο πριν καταρρεύσει μπροστά στο κοινό του Ηρωδείου.

Το «Εγώ κι εσύ», ή αλλιώς «Τα λόγια είναι περιττά», δεν είναι μόνο ένα από τα πιο γνωστά της τραγούδια. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το τραγούδι της ζωής της. Συνώνυμο μιας μεγάλης καριέρας, ενός μεγάλου έρωτα, σαν εκείνου που έζησε με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Γράφτηκε το 1974, σε σύνθεση του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και στίχους του Μίμη Θειόπουλου.

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες το είπαν μαζί, ως ντουέτο, κάνοντας τεράστια επιτυχία. Μάλιστα, το «Εσύ και εγώ» κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1974, στην πρώτη επέτειο του γάμου τους.

Τα τελευταία νέα για την υγεία της

«Ανησυχία έχει προκληθεί μετά το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε χθες Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο με την κατάρρευση της Μαρινέλλας κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Η κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή. Η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες διατηρεί μια σχετική επαφή με το περιβάλλον και νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία και δεν έχει διασωληνωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μεσημέρι της Πέμπτης το θεραπευτήριο Υγεία εξέδωσε νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της 86χρονης Ελληνίδας τραγουδίστριας, στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «η κυρία Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης

Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή