Μαρινέλλα: Πέρασε το πρώτο κρίσιμο 24ωρο - Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία της

Έχει επαφή με το περιβάλλον, παραμένει κρίσιμη η κατάσταση, λένε οι γιατροί για την υγεία της Μαρινέλλας
Eurokinissi
2'

Κρίσιμα τα επόμενα τρία 24ωρα για την Μαρινέλλα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωσή των γιατρών για την κατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας.

Υπενθυμίζεται, ότι η σπουδαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο κατα τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τετάρτης (26/9), ενώ τραγουδούσε.

Φίλοι και συγγενείς είναι στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή, ωστόσο, απαγορεύεται στον οποιοδήποτε να την επισκεφτεί.

Οι θεράποντες γιατροί της αρκούνται στην επισήμανση ότι η Μαρινέλλα «παραμένει κλινικά σταθερή» και «η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της μέσα από την ΜΕΘ γνωστού ιδιωτικού θεραπευτηρίου στο Μαρούσι.

Μαρινέλλα: Έχει επαφή με το περιβάλλον - Ανταποκρίνεται στην αγωγή

«Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή της είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Έχει επικοινωνία με το περιβάλλον αλλά λαμβάνει ισχυρή αγωγή. Το θετικό είναι ότι ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στην πρώτη θεραπευτική αγωγή που λαμβάνει και για αυτό τον λόγο έχει αποφύγει και την διασωλήνωση. Σε τέτοιες περιπτώσεις μεγάλος παράγοντας είναι η ηλικία, όπως λένε οι γιατροί. Η αποψινή νύχτα και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας» ανέφερε το ρεπορτάζ του Open για τη νεότερη εικόνα της υγείας της.

«Καταιγισμός» από μηνύματα αγάπης στα social media για την σπουδαία ερμηνεύτρια

Από απλοί άνθρωποι μέχρι δημοφιλείς καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί, στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στήριξης και ευχές για ταχεία ανάρρωση στην μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.

Από το βράδυ της Τετάρτης (26/9) τα social media έχουν κατακλυστεί με μηνύματα αγάπης για την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.

Από απλοί άνθρωποι μέχρι δημοφιλείς καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί, στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στήριξης και ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Δείτε κάποια από τα μηνύματα γνωστών Ελλήνων για τη Μαρινέλλα:

Σχετικές ειδήσεις