Μαρινέλλα: Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο - Απομακρύνεται το ενδεχόμενο χειρουργείου

Τα νεότερα για την υγεία της Μαρινέλλας
ˁщӁ - ӕ́ՋɁ ́щͅˁӠʁɠʙӔ`ׁԆǠ(EUROKINISSI/ʙӔS ͔́ƉQǓ)
Eurokinissi
2'

Καθοριστικές οι επόμενες ώρες για την Μαρινέλλα, αφού όπως ανέφεραν οι γιατροί «αύριο το βράδυ εκπνέει το πιο κρίσιμο 24ωρο».

Υπενθυμίζεται, ότι η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ τραγουδούσε στην σκηνή του Ηρωδείου, το βράδυ της Τετάρτης (27/9).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Live News», οι γιατροί που παρακολουθούν την πορεία της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας αναφέρουν; «Αύριο το βραδυ εκπνέει το πιο κρίσιμο 24ωρο. Αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο μέχρι αύριο το βράδυ, τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά για την πορεία της υγείας της. Προσωρινά ανταποκρίνεται στην φαρμακευτική αγωγή. Μειώνεται αργά αλλά σταθερά η πίεση από το αιμάτωμα., ενώ απομακρύνεται το ενδεχόμενο του χειρουργείου.», αναφέρουν οι γιατροί.

Τι απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης για το «άφαντο» ασθενοφόρο στο Ηρώδειο

«Στην περίπτωση της Μαρινέλλας, δεν είχε ζητηθεί η συνδρομή του ΕΚΑΒ από τη διοργάνωση», υποστήριξε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις πληροφορίες περί απουσίας ασθενοφόρου από το Ηρώδειο, όπου έδινε συναυλία η εμβληματική καλλιτέχνις πριν καταρρεύσει και «παγώσει» όλη την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, η Μαρινέλλα εξακολουθεί να δίνει τη μεγαλύτερη «μάχη» της ζωής της, έπειτα από το εγκεφαλικό που υπέστη στη σκηνή του Ηρώδειου, το βράδυ της Τετάρτης (25/09).

Η κατάσταση της υγείας της «μεγάλης κυρίας» του ελληνικού πενταγράμμου δείχνει να βελτιώνεται, ενώ, η Μαρινέλλα επικοινωνεί με το περιβάλλον της, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, μίλησε με την κόρη της, Τζωρτίνα, στην οποία είπε ξεκάθαρα ότι «δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα»

Σχετικές ειδήσεις