Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Αυτοί θα είναι οι κουμπάροι του ζευγαριού - Σήμερα το pre - wedding party

Ο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς θα τελεσθεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών και ώρα 17:30 
INSTAGRAM
1'

Το Σάββατο (28/9) θα τελεστεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών ο πολυσυζητημένος γάμος της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ με τον Μάθιου Κουμάρ.

Η οικογένεια Γλύξμπουργκ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία γνωστοποιείται το ποιοι θα είναι κουμπάροι και παράνυμφοι.

«Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:30 θα τελεσθεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της Πριγκίπισσας Θεοδώρας με τον κύριο Matthew Kumar, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου, Δωρόθεου Β’, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους», αναφέρεται.

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ – Ποιοι θα είναι κουμπάροι και παράνυμφοι

«Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Πρίγκιπας Παύλος, ο Πρίγκιπας Νικόλαος, o Πρίγκιπας Φίλιππος, η Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία, ο Πρίγκιπας Αχιλλέας-Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia.

Η επιθυμία του ζευγαριού να τελέσουν τον γάμο τους στην Αθήνα αποτυπώνει την αγάπη τους για την Ελλάδα, τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρούν με τη χώρα και την θέλησή τους να μοιραστούν με τους καλεσμένους τους τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική φιλοξενία και ταυτότητα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σχετικές ειδήσεις