Survivor: Συγκλονίζει η Μαρία Κερασιώτη για τον χαμό του πατέρα της - «Τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι»

Η συγκινητική εξομολόγηση της Μαρίας Κερασιώτη στο Survivor

Survivor: Συγκλονίζει η Μαρία Κερασιώτη για τον χαμό του πατέρα της - «Τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι»
2'

Το Survivor επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (27/9) με νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, εκπλήξεις και συγκίνηση.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κερασιώτη δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της στην κάμερα, μιλώντας για την αδερφή της, Παρασκευή

Οι δύο αδερφές συμμετέχουν στον νέο κύκλο του Survivor. Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η γυμνάστρια μίλησε τόσο για την αδερφή της, όσο και για τον χαμό του πατέρα τους.

Η Μαρία Κερασιώτη ανέφερε: «Όταν είχα την πρώτη επαφή με τους Κίτρινους και τους Πράσινους, είχα δει την Παρασκευή και δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά. Αυτό το κατάλαβα την πρώτη μέρα, γιατί η αλήθεια είναι ότι από τότε που χάσαμε τον μπαμπά μας, η καθεμία παλεύει μέσα της με πάρα πολλά πράγματα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Την Παρασκευή την πιάνει ένα πλάκωμα και δεν μπορεί να το διαχειριστεί εδώ μέσα όπως μπορεί έξω. Θα πω κάτι που δεν το ξέρουν πολλοί. Η Παρασκευή ήταν η πρώτη που βρήκε τον μπαμπά μας στο κρεβάτι και δεν ξέρω πώς ήταν τόσο ψύχραιμη και ήρθε και μας είπε ότι κάτι έχει πάθει ο μπαμπάς. Παλεύει με πάρα πολλά πράγματα. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αν θα φύγει τελείως. Αλλά αυτό που θέλω είναι να μην πιέζεται και αν δεν νιώθει καλά, να φύγει να πάει στην οικογένειά μας, γιατί ξέρω ότι το παλεύει εκεί. Δεν την βοηθούν και πολλά εδώ. Ίσως η συμβίωση, η πείνα, δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει, αλλά πραγματικά είναι μία από τις τέσσερις αδερφές μου που παλεύει πάρα πολύ μέσα της κι είναι άνθρωπος που δεν ανοίγεται εύκολα, οπότε δεν μπορεί να την βοηθήσει κανένας. Μόνη της πρέπει να βοηθήσει τον εαυτό της».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή