Όλγα Κεφαλογιάννη: Τι προκάλεσε την κρίση στον γάμο της;

Η υπουργός Τουρισμού σημείωσε  πως τα δίδυμα – η κόρη και ο γιος της – παραμένουν κύριο μέλημά της.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τι προκάλεσε την κρίση στον γάμο της;
© George Efstathiou / All Rights Reserved / georgeefst@gmail.com
2'

Όταν χτές η Όλγα Κεφαλογιάννη, σε γραπτή της δήλωση Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε πως ο γάμος της με τον Μίνω Μάτσα περνάει κρίση, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να αναρωτηθούν τι ακριβώς συμβαίνει.

Και φυσικά οι πένες πήραν φωτιά, με αρκετούς να αναρωτιούνται ποιά ήταν η αιτία για την κρίση αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φώς της δημοσιότητας η υπουργός Τουρισμού ανακάλυψε τη σχέση του συζύγου της με το τρίτο πρόσωπο, μία ημέρα πριν από το ταξίδι της στην Ιαπωνία. Η «πέτρα του σκανδάλου» - όπως αναφέρει το mononews.gr φέρεται να είναι η ιδιαιτέρα γραμματέας του Μίνω Μάτσα, ηλικίας 25 ετών, με την οποία είχαν έρθει κοντά τον τελευταίο καιρό.

Υπενθυμίζεται ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο το 2021 στις Σπέτσες. Λίγους μήνες αργότερα, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους.

Τα οποία φαίνεται ότι παραμένουν στο επίκεντρο της προσοχής της υπουργού Τουρισμού. Η οποία στην ανακοινωσή της έδωσε εκεί ακριβώς το μεγαλύτερο βάρος.

Ολόκληρη η δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή