Ο Μπάτμαν γίνεται ο πρώτος υπερήρωας που λαμβάνει αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

«Ο Μπάτμαν είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες στον κόσμο, που αντιπροσωπεύει τη δικαιοσύνη, τη δύναμη και την ατρόμητη συμπεριφορά», δήλωσε ο Στιβ Νίσεν, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Χόλιγουντ

Ο Μπάτμαν γίνεται ο πρώτος υπερήρωας που λαμβάνει αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ
X
2'

Ο Μπάτμαν έλαβε επιτέλους το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας!

Ο Σταυροφόρος με την Κάπα τιμήθηκε με ένα από τα υψηλότερα επιτεύγματα που απονέμει το Χόλιγουντ στους διασκεδαστές του κατά τη διάρκεια μιας τελετής στις 26 Σεπτεμβρίου.

Αυτό που ξεκίνησε με οκτώ αστέρια που τοποθετήθηκαν σε ένα μικρό κομμάτι του πεζοδρομίου στη γωνία της Hollywood Blvd. και της Gower St. το 1960, εκτείνεται τώρα σε μήκος 1,3 μιλίων προς τέσσερις κατευθύνσεις και περιλαμβάνει 2.789 αστέρια. Το αστέρι του Μπάτμαν γίνεται το 2790ο και βρίσκεται στην περίοπτη γωνία Hollywood και Highland, μπροστά από το Μουσείο Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες.

«Ο Μπάτμαν είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες στον κόσμο, που αντιπροσωπεύει τη δικαιοσύνη, τη δύναμη και την ατρόμητη συμπεριφορά», δήλωσε ο Στιβ Νίσεν, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Χόλιγουντ, ο οποίος άνοιξε την τελετή.

«Για περισσότερα από 85 χρόνια, ο Μπάτμαν εμφανίζεται στους θαυμαστές του σε κόμικς, κινούμενα σχέδια, τηλεόραση, ταινίες, παιχνίδια και βιντεοπαιχνίδια. Ο Μπάτμαν ήταν κυριολεκτικά παντού και τώρα είμαστε τόσο περήφανοι που είναι ο πρώτος υπερήρωας που «προσγειώθηκε» ακριβώς εδώ για να λάβει το δικό του αστέρι στο Walk of Fame του Χόλιγουντ».

Όπως συνηθίζεται στις τελετές του Walk of Fame που τιμούν φανταστικούς χαρακτήρες, ένας ηθοποιός με πλήρη ενδυμασία του Μπάτμαν προήδρευσε σιωπηλά της διαδικασίας, ποζάροντας για φωτογραφίες με τους ομιλητές και το αστέρι του.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, ο Μπάτμαν είναι μόλις ο 20ος φανταστικός χαρακτήρας που λαμβάνει αστέρι στο Walk of Fame - 20 σε 2.780 είναι λιγότερο από 0,01%, γεγονός που καθιστά την εκδήλωση αυτή μια πραγματικά ιστορική περίσταση.

Το Εμπορικό Επιμελητήριο χρειάστηκε 18 χρόνια για να απονείμει το πρώτο αστέρι στο Walk of Fame σε φανταστικό χαρακτήρα - και αυτό πήγε στον Μίκυ Μάους, χωρίς τον οποίο αυτή η πόλη δεν θα στεκόταν καν όρθια! Τα υπόλοιπα 18 αστέρια έχουν δοθεί σε τηλεοπτικές οικογένειες, σε συντρόφους ζώων κινουμένων σχεδίων και σε χαρακτήρες ζωντανής δράσης τόσο αξιομνημόνευτους που ξεπέρασαν τους ηθοποιούς που τους ενσάρκωσαν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή