Από τη Γη της ελιάς στο Ταμπού και το Grand Hotel: Τι θα δούμε στις αγαπημένες σειρές

Η εβδομάδα ξεκινά δυνατά στη βραδινή ζώνη, με πολλές ανατροπές στα σίριαλ της σεζόν

Από τη Γη της ελιάς στο Ταμπού και το Grand Hotel: Τι θα δούμε στις αγαπημένες σειρές
6'

Αρκετές από τις παραγωγές μυθοπλασίας έχουν κάνει πρεμιέρα και το ενδιαφέρον του κοινού είναι μεγάλο για τις εξελίξεις που έρχονται. Απόψε, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν δυνατά επεισόδια με πολλές ανατροπές.

Η Γη της ελιάς, MEGA 21.00

Ο Ισίδωρος, πολύ ταραγμένος, μαθαίνει ότι η Αντιγόνη παραιτήθηκε από το νοσοκομείο στο Λονδίνο και θα μείνει μόνιμα στην Ελλάδα προκειμένου να έχει την Αγγελική μαζί της. Στο μεταξύ, ο Μάνος και η Μαρίνα δεν γνωρίζουν τίποτα για τα σχέδιά της. Ο Μιλτιάδης καλείται να απολογηθεί και η Χάιδω αγωνιά για την τύχη του. Η αστυνομία, εν τω μεταξύ, δεν έχει εντοπίσει ακόμα την κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση. Ο Κουράκος και η Αριάδνη έρχονται όλο και πιο κοντά, και ο έρωτάς τους δυναμώνει. Η Νόρα πλησιάζει τη Φιλιώ και προσπαθεί να τη χειραγωγήσει για να πετύχει τους σκοτεινούς σκοπούς της. Η Σοφία πηγαίνει στον ινστιτούτο της Ισμήνης και πετάει σπόντες για την υποτιθέμενη στενή σχέση της με τον Κωνσταντίνο. Ο Παρασκευάς και ο Δημοσθένης έρχονται σε αντιπαράθεση, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα θα ξεφύγουν και θα πέσουν μπουνιές.

Grand Hotel, ANT1 21.00

Η Αλίκη ψάχνει κρυφά το γραφείο του Ρήγα και βρίσκει το εκβιαστικό γράμμα για την εξαφάνιση της Βασιλικής Ασλάνογλου. Όταν του ζητά εξηγήσεις, η απάντησή του δίνει νέα τροπή στην εξέλιξη της υπόθεσης, βάζοντας στο κάδρο για την εξαφάνιση ή και τον θάνατο της Βασιλικής έναν ύποπτο πέραν πάσης υποψίας… Η Πελαγία βιάζεται από τον άγνωστο άνδρα που την άρπαξε μέσα στη νύχτα… Το μαρτύριό της, όμως, δε σταματά εκεί, καθώς παλεύει με τις ενοχές και την ντροπή, και αποφασίζει να κρατήσει το μυστικό της θαμμένο, πριν διαλυθεί εντελώς… Ο Πέτρος δίνει έναν άγριο αγώνα μποξ στο καταγώγιο του Βλάσση και βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα… Ο αστυνόμος Κομνηνός έχει στα χέρια του ένταλμα έρευνας για το Grand Hotel και είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει τον δολοφόνο, όποιος κι αν είναι… Όλα αυτά πριν γνωρίσει την Κυβέλη Γαζή, η οποία επίσης είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα να διαταράξει την ηρεμία του ξενοδοχείου της… Ο Χαραλάμπης, που καταλαβαίνει ότι κάτι άσχημο συνέβη στην Πελαγία, βρίσκει ένα σημείωμα που μπορεί να τον οδηγήσει στην αλήθεια… Η έρευνα του Χρόνη στο Grand Hotel αποδεικνύει ότι η σπασμένη λεπίδα στο πτώμα της Ρόζας είναι από ένα χρυσό μαχαίρι του ξενοδοχείου. Έτσι οδηγείται μπροστά στον πρώτο ύποπτο που θα μπορούσε να το είχε κλέψει για να σκοτώσει…

O Τιμωρός, ALPHA 21.00

Τα γενέθλια της Έλλης είναι γεμάτα εκπλήξεις, καθώς ο Λεωνίδας έχει αποφασίσει να κάνει πρόταση γάμου στη Ναταλία και η απάντηση της προκαλεί αντιδράσεις. Ο Μάρκος μαζεύει πληροφορίες και σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του, την ώρα που ο Αντρέας ετοιμάζει εκρηκτικές εκπλήξεις για την οικογένεια Κομνηνού, τοποθετώντας μια βόμβα στο αυτοκίνητο του Αλέξη. Η ζωή της Έλλης θα βρεθεί σε κίνδυνο, αλλά τη σώζει ο πιο αναπάντεχος άνθρωπος… Κι ενώ ο Λεωνίδας με τον γιο του προσπαθούν να καταλάβουν ποιος μπορεί να θέλει να τους βλάψει, η Έλλη δεν μπορεί να ξεφύγει από τις αναμνήσεις της. Ο Μάρκος χάνει τον έλεγχο… Θα καταφέρει να τον ξαναβρεί και να πείσει την Αγγελική πως δεν είναι αυτός που νομίζει ή θα γίνει γνωστή η ταυτότητα του πριν προλάβει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο της εκδίκησης του;

H Παραλία, ΕΡΤ1 22.00

Η Γιούντιθ βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση, καθώς προσπαθεί να κρύψει τα ίχνη της, με την Μπέρτα να την παρακολουθεί με αυξανόμενη καχυποψία και τον Μανώλη να ανησυχεί για τις περίεργες κινήσεις της. Η Ειρήνη και ο Χάρης αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των επιλογών τους, ενώ η Ειρήνη αγωνίζεται να κρατήσει μυστική την αλήθεια για τον θησαυρό των Γερμανών. Παράλληλα, ο Παύλος προετοιμάζεται για το ταξίδι του στην Αγγλία με την Εϊμι, αλλά οι σκέψεις του για την Ιφιγένεια τον βασανίζουν και κάνουν τη φυγή του ακόμα πιο δύσκολη. Η Ιφιγένεια, πληγωμένη και απογοητευμένη από την απόφαση του Παύλου, βρίσκει παρηγοριά στον αδελφό της, τον Απόστολο, ενώ προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της. Ο Γράντος, μπερδεμένος για το μέλλον του, αναζητά παρηγοριά στην Κερασία, η οποία προσπαθεί να βάλει τάξη στα συναισθήματά της για εκείνον. Στον φούρνο της Νόνας, η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη, καθώς η Νόνα και ο Ρόμπερτ προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη σχέση τους.

Ταμπού, MEGA 22.50

Η εξαφάνιση του Λουκιανού εξακολουθεί να κρατάει σε αγωνία τη σύζυγό του, τη Μάρθα, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια Καρτάλη. Στο μεταξύ, στις όχθες του Βοϊδομάτη, η Αστυνομία προσπαθεί να διαλευκάνει αν το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας. Κάποιοι από την παρέα των φοιτητών προσάγονται στο Αστυνομικό Τμήμα για να δώσουν κατάθεση. Η Μελία επισκέπτεται τον γυναικολόγο της έχοντας στο μυαλό της ένα κρυφό σχέδιο για να χωρίσει τον Έκτορα από την Πέρσα. Ο Μηνάς Δενδρινός (Γιωργής Τσαμπουράκης), ο ψυχίατρος και φίλος των αδελφών Καρτάλη, προσπαθεί να καθησυχάσει τον αργυροχρυσοχόο Σταύρο (Χριστόδουλος Μαρτάς) σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση του πτώματος της γυναίκας στη λίμνη. Σχέση, όμως, με την εκλιπούσα φαίνεται πως είχε και ο Γαβριήλ. Οι μέρες περνάνε και όταν, τελικά, ο Λουκιανός εμφανιστεί, κανένας δεν μπορεί να πιστέψει τη δικαιολογία που προβάλλει για την απουσία του, αφού και ο ίδιος είναι πολύ μπερδεμένος. Μια συζήτησή του με τον Μηνά θα περιπλέξει ακόμα πιο πολύ αυτήν τη σκοτεινή υπόθεση. Ενας ανώνυμος φάκελος φτάνει στα χέρια του Λουκιανού και το περιεχόμενό του θα τον βάλει για τα καλά σε έναν ασύλληπτο εφιάλτη!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή