Τζάστιν Μπίμπερ: Μας είχε προειδοποιήσει μέσα από τα τραγούδια του για τα πάρτι του Diddy;

Οι θεωρίες στο ίντερνετ δίνουν και παίρνουν 
3'

Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα ειδικά μετά την σύλληψη του Sean Diddy στις 16 Σεπτεμβρίου.

O γνωστός ράπερ και παραγωγός κατηγορείται για σεξουαλική διακίνηση και εκμετάλλευση, με πολλούς να κάνουν λόγο πως το επόμενο διάστημα θα βγουν πολλές ακόμη αποκαλύψεις στη φόρα που θα εμπλέκουν κι άλλες προσωπικότητες του Hollywood.

O Τζάστιν Μπίμπερ παλιός φίλος αλλά και συνεργάτης του Diddy έχει αποστασιοποιηθεί τελείως από την υπόθεση. Ο ίδιος που πρόσφατα έγινε πατέρας επικεντρώνεται στο παιδί του και και στην σύζυγό του, Χέιλι, σύμφωνα με πηγές κοντά στον τραγουδιστή.

Ωστόσο, πρόσφατες φωτογραφίες του Μπίμπερ, οι οποίες τον απεικονίζουν εμφανώς αδυνατισμένο και κουρασμένο, έχουν προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές του, ενώ πολλοί συνδέουν την παλιότερη συνεργασία του Μπίμπερ με τον Diddy, μαζί με την μεγάλη ηλικιακή διαφορά μεταξύ τους ιδίως την εποχή που συνεργάζονταν.

https://www.tiktok.com/@debiinhaa17/video/7417639993721605382

Παρά τις φήμες που συνδέουν τον Μπίμπερ με τον Diddy, και ιδιαίτερα την περίοδο που ο Μπίμπερ ήταν έφηβος και συχνά βρισκόταν στο περιβάλλον του παραγωγού, ο ίδιος έχει επιλέξει να μην προβεί σε κάποια δημόσια δήλωση γύρω είτε από την σύλληψη του diddy, είτε αναφορικά με την συνεργασία τους.

Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που εικάζουν πως ο Μπίμπερ μας έχει προειδοποιήσει μέσα από πολλά τραγούδια του για τις ύποπτες δράσεις του Diddy. Μέσα από τραγούδια, όπως το «Lonely» και το «Purpose», φαίνεται ότι είχε αποκαλύψει τις δυσκολίες που βίωσε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, αντιμετωπίζοντας τη μοναξιά και την πίεση της φήμης από πολύ μικρή ηλικία.

https://www.tiktok.com/@its.me_remember3/video/7418665981280603425

Ο στίχος που φέρεται να συνδέει τον Μπίμπερ με τα πάρτι του Diddy

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ένας στίχος τον οποίο φαίνεται να τραγουδάει ο Μπίμπερ με τους στίχους «lost myself at a Diddy’s party» (έχασα τον εαυτό μου σε ένα πάρτι του Diddy) έχει γίνει viral, χωρίς όμως να μπορεί να αποσαφηνιστεί αν είναι αληθινός ή αν πρόκειται για A.I.

Το τραγούδι άρχισε να αναδύεται στο Tik - Tok τον περασμένο Απρίλιο, πριν αποκαλυφθούν όσα γνωρίζουμε σήμερα για τον Sean Combs ή αλλιώς Diddy και πρόσφατα ήρθε ξανά στην επιφάνεια μετά την είδηση ότι ο κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων, εξαναγκασμό σε σεξουαλικές συνευρέσεις, εκβιασμούς, μεταφορά και συμμετοχή σε πορνεία. Ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία.

Ο Diddy έχει υπάρξει μέντορας του τραγουδιστή στα πρώτα του βήματα, γι’ αυτό και ορισμένοι πιστεύουν ότι το τραγούδι που περιέχει τους στίχους «lost myself at a Diddy party» αφορά στις εμπειρίες του με τον ράπερ.

https://www.tiktok.com/@mediahousetv/video/7354892615831129390

Είναι όμως αληθινό το τραγούδι;

To CBS NEWS σε προσπάθεια του να εξακριβώσει το κατά πόσο το τραγούδι είναι αληθινό «πέρασε» το τραγούδι σε πολλά εργαλεία ανίχνευσης ήχου τεχνητής νοημοσύνης και απευθύνθηκε σε ειδικούς που ισχυρίζονται ότι το τραγούδι είναι δημιούργημα τεχνητής νοϋμοσύνης.

Ο Stephen Stah, συνιδρυτής της AI-Spy, βρετανικής εταιρείας εντοπισμού ψεύτικου περιεχομένου, δήλωσε στο CBS ότι πιστεύει πως κάποιος έγραψε τους στίχους και τη μελωδία, στη συνέχεια τα έβαλε σε έναν ιστότοπο τεχνητής νοημοσύνης και χρησιμοποίησε έναν κλώνο της φωνής του Justin Bieber για να τραγουδήσει τους στίχους «lost myself at a Diddy party» και να παράγει το τραγούδι.

Ο ίδιος εξήγησε: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι σε θέση να βοηθήσει οποιονδήποτε να δημιουργήσει ένα τραγούδι εύκολα, πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά, γεγονός που θα μας οδηγήσει στο να μην καταφέρνουμε να αναδεικνύουμε γνήσιες και ταλαντούχες φωνές».