Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχω κουραστεί λίγο με την ιστορία με τον Βασάλο, έχω κάνει το επόμενο βήμα»

Όλα όσα ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη 
1'

Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή της έξοδο την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον πρόσφατο γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στον πρώην σύντροφο της, Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Η ζωή μετά τον γάμο είναι ακριβώς η ίδια, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι το δαχτυλίδι. Τίποτα άλλο. Είναι όλα τα ίδια, ήρεμα, ωραία, πολύ χαλαρά, ευτυχισμένα. Η πρόταση έγινε πριν έναν χρόνο, στην Κρήτη. Η αλήθεια είναι πως δεν την περίμενα. Ήξερα και πίστευα ότι αυτή η σχέση οδηγείται κάπου σοβαρά αλλά δεν το περίμενα καθόλου εκείνη τη στιγμή, έτσι όπως έγινε» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος την ρώτησε για την πρόσφατη αναφορά που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον ίδιο και τον γάμο της και για το γεγονός πως δεν τον κάλεσε, πράγμα για το οποίο ο ίδιος δήλωσε πως έκανε χιούμορ.

«Έχω κουραστεί λίγο με αυτή την ιστορία γενικότερα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχω προχωρήσει τη ζωή μου παραπάνω, έχω κάνει το επόμενο βήμα, οπότε δε θα ήθελα να μιλάω για το παρελθόν. Αυτό δε σημαίνει ότι το διαγράφω, ή οτιδήποτε. Θα μου επιτρέψεις λοιπόν, να μην απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Έχω επιλέξει τα τελευταία χρόνια να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή πιο ουσιαστικά και χωρίς να προκαλώ αντιδράσεις. Ήσυχα και αθόρυβα» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.