ANT1: Όλα για όλα στη βραδινή ζώνη – Ώρες και μέρες που θα προβάλλονται οι σειρές

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να φουλάρει στη βραδινή ζώνη, με στόχο να χτυπήσει τον ανταγωνισμό
3'

Στη βραδινή αρένα του ΑΝΤ1, το «Grand Hote προσπαθεί να γίνει καθημερινή συνήθεια… και μέχρι τώρα τα καταφέρνει εξαιρετικά. Η νέα σειρά έχει ανοίξει τον δρόμο για μία δυνατή σεζόν, που αναμένεται να έχει ενδιαφέροντα προγράμματα και σίριαλ.

Έτσι το περιβόητο ξενοδοχείο και όσα συμβαίνουν εκεί θα κρατά συντροφιά από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21.00, δίνοντας τη σκυτάλη σε σειρές που αναμένεται επίσης να συζητηθούν. Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα η παραγωγή «Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά» και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22.30. Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, πρώτη επίσημη κάνει και η κωμωδία «VIΠ Καλά γεράματα» η οποία θα δίνει τη δική της μάχη κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Για την ιστορία, στα πρώτα επεισόδια, ο Αντώνης, ακυρωμένος stand up comedian, δέχεται έξωση από την σπιτονοικοκυρά του επειδή της χρωστάει ενοίκια. Απεγνωσμένος, ακολουθεί τον φίλο του Φώτη, στο Γηροκομείο που δουλεύει ο αδερφός του, προκειμένου να βρουν ένα μέρος να περάσουν τη βραδιά. Το ίδιο όμως βράδυ, η Ζανέτ την οποία φροντίζει ο αδερφός του Φώτη – πιστεύοντας ότι πεθαίνει - του γράφει το σπίτι της στο Παρίσι κι αυτός εξαφανίζεται. Ο Αντώνης, σε αντίθεση με τον Φώτη, καταφέρνει να μπει κρυφά στη μονάδα κι εγκλωβίζεται στο δωμάτιο του Σωτήρη ενώ γνωρίζει τον πάντα στριφνό Θεόφιλο. Την επόμενη μέρα, παρ’ ότι δεν συμπαθεί τους ηλικιωμένους, δέχεται την πρόταση της Ματίνας να προσληφθεί στη θέση του Νικόλα, αφού του παραχωρεί δικό του δωμάτιο και επίσης λόγω της γοητείας που του ασκεί με την πρώτη ματιά, η φροντίστρια Τζωρτζίνα.

Τα βράδια της Παρασκευής, είναι αφιερωμένα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «Road show». Ο παρουσιαστής, που σάρωσε με το πρώτο επεισόδιο της ταξιδιωτικής του εκπομπής, γεμίζει το σακίδιό του, μπαίνει στο van του και με ένα νέο όραμα, κάνει restart στα υπέροχα ταξίδια του σε όλη την Ελλάδα, έτοιμος για νέες απολαυστικές περιπέτειες. Συνταξιδιώτης στις νέες περιπέτειες του Γρηγόρη θα είναι ο Διονύσης Κυπριώτης και οι προορισμοί που θα επισκεφτούμε μαζί τους πολλοί….

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα κρατά παρέα και με το «The 2night show», που κάνει πρεμιέρα για 9η χρονιά στις 7 Οκτωβρίου. Με ξεχωριστούς καλεσμένους και ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις, η εκπομπή επιστρέφει για να γίνει και φέτος η καλύτερη νυχτερινή παρέα μας κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη.

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, επιστρέφει και το «Ενώπιος Ενωπίω». Ο Νίκος Χατζηνικολάου έρχεται στο καθιερωμένο του ραντεβού με την εκπομπή που πρωταγωνιστεί για περισσότερες από τρεις δεκαετίες στο τηλεοπτικό τοπίο. Συνεντεύξεις με αποκαλύψεις που θα συζητηθούν, πρόσωπα που ξεχωρίζουν για τη σπουδαία τους διαδρομή, αναδεικνύοντας άγνωστες πλευρές και μοναδικά περιστατικά της ζωής τους.