Καμία ιστορική συνείδηση, μόνο «Likes»: Η Τούνη ανέβασε την τουρκική σημαία από την Καππαδοκία

Η Ιωάννα Τούνη έχει αποφύγει να σχολιάσει και να απαντήσει στις αιχμές διαδικτυακών της φίλων.

Καμία ιστορική συνείδηση, μόνο «Likes»: Η Τούνη ανέβασε την τουρκική σημαία από την Καππαδοκία
1'

Τι κι αν οι πρόγονοί μας στην Καππαδοκία υπέφεραν και εκτοπίστηκαν μαζικά από τις τουρκικές θηριωδίες; Η Ιωάννα Τούνη δεν σκέφτηκε να ανεβάσει κάτι άλλο, παρά έκρινε σκόπιμο να προβάλλει την τουρκική σημαία να κυματίζει πάνω από τα άλλοτε ελληνικά, αιματοβαμμένα χώματα. Και πίστεψε ότι αυτός ο... γελοίος «κοσμοπολιτισμός» της, θα την κάνει πιο δημοφιλή στους followers της. Αμ δε.

Πιο συγκεκριμένα, έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η δημοσίευση της Ιωάννας Τούνη από το ταξίδι της στην Καππαδοκία. Η ίδια που συχνά βρίσκεται στο στόχαστρο ορισμένων μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τον νέο προορισμό που επισκέφθηκε, ανάμεσα σε αυτές και το στιγμιότυπο με την τουρκική σημαία να κυματίζει.

Ακολουθεί η δημοσίευση της Ιωάννας Τούνη:

https://www.instagram.com/p/DAbgHGCof-n/
touni.jpg

Η δημοσίευση πλημμύρισε από σχόλια που την κατακρίνουν για την πράξη της χαρακτηρίζοντάς την ως «ανιστόριτη» όπως παρουσίασε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ANT1, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου του 2024.

«Δεν σέβεσαι τίποτα, είσαι ανιστόρητη και αγράμματη» διαβάζουμε σε ένα από τα σχόλια. «Άκουσες για τα 400 χρόνια σκλαβιάς ή μπα;» αναφέρεται σε άλλο post.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή