Μάρω Κοντού: Πήγε ως πωλήτρια στο «Cash or Trash» - Τι είπε στη Δέσποινα Μοιραράκη

Η Μάρω Κοντού πούλησε τον πίνακά της έναντι 1.500 ευρώ

Μάρω Κοντού: Πήγε ως πωλήτρια στο «Cash or Trash» - Τι είπε στη Δέσποινα Μοιραράκη
GLOMEX
1'

Εμφάνιση έκπληξη έκανε στην εκπομπή «Cash or Trash» η Μάρω Κοντού. Τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχθηκε τη Μάρω Κοντού στην εκπομπή.

Σχετικά με τον λόγο που την έκανε να πάει στην εκπομπή, η γνωστή ηθοποιός εξήγησε ότι η αγάπη, οι σπουδές αλλά και η έφεσή της στη ζωγραφική την έχουν κάνει να φιλοτεχνήσει αρκετούς πίνακες, που κοσμούν τους τοίχους του σπιτιού της, αλλά και αρκετών καλών της φίλων. Έτσι, έφερε ένα από τα έργα της στο «Cash or Trash», προκειμένου να εκτιμηθεί και να πουληθεί για καλό σκοπό.

«Αυτόν τον πίνακα τον φιλοτέχνησα πριν από έναν μήνα. Ετοιμάζω και τη δεύτερη έκθεσή μου, αυτά είναι τα πρώτα δείγματα», είπε η Μάρω Κοντού, με τον Θάνο Λούδο να εκτιμά τον πίνακα στα 1.000 ευρώ, ποσό που δεν την ικανοποίησε και πολύ.

Με σοκ και έκπληξη αντέδρασαν και οι υποψήφιοι αγοραστές, όταν αντίκρισαν τη Μάρω Κοντού.

«Έχω φέρει ένα αντικείμενο για καλό σκοπό. Είμαστε μία ομάδα γυναικών, που βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είναι πολύτιμο πράγμα να είσαι σε θέση να βοηθήσεις και μία απέραντη ευχαρίστηση για σένα τον ίδιο», είπε η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας το έργο της.

Τελικά, η Μάρω Κοντού πούλησε τον πίνακά της έναντι 1.500 ευρώ. «Οι ανάγκες του κόσμου είναι πολλές, αλλά σίγουρα θα καλύψουμε κάποιες εκκρεμότητες με αυτά τα λεφτά. Σας ευχαριστώ πολύ. Πρωτόγνωρη εμπειρία αλλά ευχάριστη. Όλα ήταν εκεί που έπρεπε», δήλωσε στο τέλος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή