Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο Απόστολος Λύτρας οφείλει να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά του

«Δεν έχω μιλήσει με τον Απόστολο Λύτρα», αποκάλυψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο Απόστολος Λύτρας οφείλει να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά του
1'

Τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα που της άλλαξε τη ζωή η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλάει για όλους και για όλα και αναφέρεται και στον Απόστολο Λύτρα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο MEGA, «Ο Απόστολος Λύτρας έκανε κάτι που με ξάφνιασε». Μάλιστα, αναφερόμενη στην υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας, για την οποία κατηγορείται ο Απόστολος Λύτρας, η ίδια αναφέρει: «Είναι ένα λυπηρό γεγονός. Όσο ξάφνιασε εσάς, ξάφνιασε και εμένα. Έχουμε μιλήσει με την κυρία Πολυζωγοπούλου, είναι αναστατωμένη και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Δεν έχω μιλήσει με τον Απόστολο Λύτρα. Οφείλει εξηγήσεις στην οικογένειά και στα παιδιά του».

Αναφερόμενη στην υγεία της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε και για το χειρουργείο που έχει δρομολογήσει να κάνει. «Ασχολούμαι με τα θέματα της υγείας μου, τώρα έχω να κάνω ακόμα ένα χειρουργείο. Δεν θα έλεγα ότι φοβάμαι, αλλά ανυπομονώ. Με αγαπάω και με έχω αποδεχτεί. Είμαι ικανοποιημένη με αυτό πουν βλέπω στον καθρέπτη μου αλλά πιστεύω πως αυτό έχει να κάνει με η δουλειά που έχω ρίξει εγώ με τους ψυχολόγους μου».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει το δικό της podcast αλλά έχει δημιουργήσει και το «Ioanna Paliospirou Foundation», ένα ίδρυμα για τους εγκαυματίες. «Το ίδρυμα είναι το ‘παιδί μου’. Προσπαθώ να καθοδηγώ τους ανθρώπους. Μπορεί να πέρασα τα πάνδεινα αλλά αν βοήθησα έστω και έναν άνθρωπο τότε λέω ότι άξιζε αυτό που πέρασα. Με την Αντριέλα Τζόκα έχουμε επικοινωνήσει από την αρχή και χαίρομαι που βελτιώνεται».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή