Άνδρας αγόρασε υπογεγραμμένη κιθάρα της Τέιλορ Σουίφτ για να την καταστρέψει - Δείτε βίντεο

«Η Τέιλορ Σουίφτ αξίζει 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Αυτό δεν την επηρεάζει. Μόλις έβαλε φωτιά σε 4.000 δολάρια» γράφει ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Αρχείου - AP
1'

Ενα viral βίντεο που δείχνει άνδρα να σπάει υπογεγραμμένη κιθάρα της πετυχημένης ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ, την οποία αγόρασε 4.000 δολάρια, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Σε βίντεο στο TikTok εμφανίζεται ένας άνδρας να καταστρέφει μια υπογεγραμμένη κιθάρα της Τέιλορ Σουιφτ που κόστιζε 4 χιλιάδες ευρώ αφού την αγόρασε σε δημοπρασία.

Αντιδράσεις από τους χρήστες

Οι αντιδράσεις από τους φανς ήταν πολλές αλλά κατά βάση αρνητικές γι'αυτήν την επιθετική του πράξη.

«Τεράστιο σοκ! Ένας άνδρας έφτασε σε ακραίες καταστάσεις για να δείξει την αντιπάθειά του για την Τέιλορ Σουιφτ αγοράζοντας μια υπογεγραμμένη κιθάρα για 4.000 δολάρια σε μια ζωντανή δημοπρασία και καταστρέφοντάς την αμέσως», σχολίασε ένας χρήστης για το βίντεο.

«Και είναι περήφανος γι' αυτό; Γελοίο», πρόσθεσε ένας άλλος.

«4.000 δολάρια; Αυτά θα μπορούσαν να είχαν πληρώσει το εξάμηνο ενός φοιτητή στο κολέγιο ή να είχαν γίνει δωρεά. Θα μπορούσαν να έχουν κάνει πολύ περισσότερα από το να καταστρέψουν μια κιθάρα που πιθανότατα θα ανατιμηθεί σε αξία».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Η Τέιλορ Σουίφτ αξίζει 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Αυτό δεν την επηρεάζει. Μόλις έβαλε φωτιά σε 4.000 δολάρια».