OPEN: Η αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη και όσα συμβαίνουν στο κανάλι

Ένα σημαντικό στέλεχος του καναλιού αποχωρεί και ενδιαφέρον έχει η επόμενη μέρα

OPEN: Η αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη και όσα συμβαίνουν στο κανάλι
1'

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN βρίσκεται στο επίκεντρο, εδώ και μήνες, καθώς τα σενάρια περί εξαγοράς από επιχειρηματικά σχήματα καλά κρατούν. Μέχρι αυτή τη στιγμή, ωστόσο, τίποτα δεν επιβεβαιώνεται ούτε θεωρείται δεδομένο.

Η τηλεοπτική σεζόν, βεβαίως, έχει ξεκινήσει με την ψυχαγωγία να είναι περιορισμένη και την Ελένη Τσολάκη να είναι η μοναδική παρουσιάστρια που κρατά τα ηνία μιας ψυχαγωγικής ζωντανής εκπομπής. Εν αντιθέσει, η ενημέρωση είναι ο βασικός πυλώνας του προγράμματος με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο να παραμένει ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα παρά τις δελεαστικές προτάσεις που έχει δεχτεί από άλλους σταθμούς.

Λίγες εβδομάδες, λοιπόν, μετά τις πρεμιέρες, έρχεται μία σημαντική αποχώρηση. Ο Τζώνη Καλημέρης αφήνει το κανάλι της Παιανίας και τον ρόλο του Διευθυντή Επιχειρησιακής Λειτουργίας (Chief Operating Officer). Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον ισχυρό άνδρα των media να διαφωνεί με άτομα που βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία, συνεπώς η λήξη της συνεργασίας ήταν μονόδρομος. Ο Τζώνη Καλημέρης ήταν και μέλος του ΔΣ του OPEN, ενώ ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή