Η Γη της ελιάς: Το «Buongiorno» έδωσε το μεγαλύτερο spoiler – Ποια ηρωίδα ξυλοκοπείται

Η σειρά του MEGA θα φέρει μεγάλες ανατροπές τις προσεχείς εβδομάδες….  

Η Γη της ελιάς: Το «Buongiorno» έδωσε το μεγαλύτερο spoiler – Ποια ηρωίδα ξυλοκοπείται
1'

Ο τέταρτος κύκλος της σειράς του MEGA, «Η Γη της ελιάς», έχει ξεκινήσει δυναμικά και στα επόμενα επεισόδια θα δούμε καθηλωτικά επεισόδια. Η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» βρέθηκε στα γυρίσματα και τα πλάνα μαρτυρούν την ανατρεπτική συνέχεια.

Η Αριάδνη θα πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού, από φίλους του πρώην συντρόφου της που πέθανε στη φυλακή. Η υγεία της θα κινδυνεύσει και θα βρεθεί στο νοσοκομείο. Η ζωή της κοπέλας θα ανατραπεί, αφού από το ξύλο, θα δημιουργήσει πρόβλημα στην σπονδυλική της στήλη και δεν θα μπορέσει να περπατήσει.

«Είναι από τα πιο απαιτητικά γυρίσματα που έχω κάνει, γιατί δεν μπορώ να δείξω κάτι λάθος», είπε η ηθοποιός Ειρήνη Τάσσου με εμφανή τα σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπό της.

Στο πλευρό της θα βρεθούν και ο Στάθης με την Ιουλία και η αδερφή της Βασιλική. «Έχουμε πολύ ωραίες ιστορίες φέτος. Είναι ιστορίες που ξεκίνησαν στον πρώτο κύκλο. Φτιάχνω τον ρόλο μου μαζί με την Βάνα Δημητρίου. Θα αποκαταστήσω την Ιουλία», δήλωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας, ενώ η Αντιγόνη Κουλουκάκου είπε: «Εμείς δεν έχουμε σταματήσει καθόλου τα γυρίσματα. Αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας. Η βάνα Δημητρίου έχει προσαρμόσει τους χαρακτήρες στα μέτρα μας».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή