Μαρία Κορινθίου για τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν χωρίζουν οι ζωές μας, η καθημερινότητας μας είναι ίδια»

«Οι ζωές μας δεν χωρίζουν, λόγω της αγάπης και της σχέσης μεταξύ μας. Σε ένα κομμάτι, τα πράγματα χωρίστηκαν», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Κορινθίου 

Μαρία Κορινθίου για τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν χωρίζουν οι ζωές μας, η καθημερινότητας μας είναι ίδια»
1'

Η Μαρία Κορινθίου έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Γιάννη Αϊβάζη μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας. Ακόμη μίλησε και για ορισμένα σχόλια που κάνουν λόγο για επικοινωνιακά τρικ και και διαφημιστικό κόλπο αναφορικά με το διαζύγιο.

Η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» αρχικά ανέφερε πως θέλει να προστατεύει μερικά κομμάτια της προσωπικής της ζωής από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Πάντα κρατάω πράγματα για μένα. Ποτέ δεν τα λέω όλα και δεν θέλω να τα λέω όλα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Στη συνέχεια στάθηκε στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, στο επαγγελματικό κομμάτι, όπου και συνεργάζονται.

«Στις πρόβες που είμαστε με τον Γιάννη για την παράσταση, δεν έχει αλλάξει κάτι. Πάνω κάτω, η καθημερινότητά μας δεν έχει αλλάξει και το κρατάμε έτσι ακριβώς και στο θέατρο. Οι ζωές μας δεν χωρίζουν, λόγω της αγάπης και της σχέσης μεταξύ μας. Σε ένα κομμάτι, τα πράγματα χωρίστηκαν», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για τον χωρισμό τους. «Δεν με στενοχωρεί κάτι από αυτά που γράφουν. Βάζω τα όριά μου, δηλώνω τη θέση μου σε πέντε πράγματα. Καλώς ή κακώς, αυτό είναι το τίμημα, πρέπει να κάθομαι εδώ και να σας μιλάω», είπε κλείνοντας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή